Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg őket?
Nos a szüleim nem engedik,hogy együtt aludjunk a barátommal.Nem látom az akadályt,hogy miért.Tudják,hogy szexelünk,és védekezünk.Tehát ettől nem kell félteniük.Sosem rúgok be úgy,hogy ne tudnék magamról.Vigyáz rám.Nem 2 hete vagyunk együtt.Emellett már ő is aludt nálunk egyszer,de nem jó itt,mert nem olyan kialakítású a szobám.Az indok az,hogy "elvi okokból",mert mit szólnának mások.Az egyik osztály társam már ott alhatott tavaly,a másiknak meg már beígérték,hogy majd ha együtt lesznek egy év múlva.Nekem még csak ilyen támpontot sem adnak.
Ez lesz a 2. karácsonyunk együtt,és szeretném őket meggyőzni,hogy ott alhassak.Nem csinálnánk semmit,csak megnéznénk egy filmet vagy valami.
Szerintetek hogyan győzzem meg a szüleimet,ha nagyon makacskodnak?
15L és 20F
Most légyszi ne a korkülönbséggel gyertek,mert nem ez a lényeg.Már elfogadták,együtt vagyunk rég óta.Csak ezt nem engedik.
Nem haragszom meg.Elfogadom a véleményedet,csak én tanácsot szerettem volna,és te mivel azzal nem nagyon szolgáltál,nem értem miért írtál.Kértem,hogy az ilyen "csak 15éves vagy" stb. dumát mellőzzétek. És te se haragudj meg rám.Akkor jogosnak érezném,ha fűvel-fával összefeküdnék.De egy barátom van, lassan két éve. És nem azért csináltam,mert ez "divatos".Védekezni is tudunk.Szóval nem értem,hogy neked ebben mi a gázos.Akkor lenne gáz,ha a fent említett dolgok jellemzőek lennének rám.
De azért köszönöm a válaszod,és ne haragudj,ha kissé nyers voltam. :)
Osztozom előttem szólóval.. Viszont szerintem azért szexelsz, vagy szexeltél korábban vele, mert ezt "divatosnak" tartod, vagy azt gondolod, hogy ciki ha még 15 évesen szűz vagy. Szerintem ne is próbálkozz meggyőzni a szüleidet.
(Bocsi, nekem ez a véleményem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!