Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg őket?
Az a helyzet, hogy hónapok óta tetszik egy lány. Ez önmagában nem is lenne gáz, de szegényebb is tőlem, aminek a szüleim nem örülnének. (a szegénységet nem úgy kell érteni, hogy nincs mit enniük, henem mint egy sima, átlagos család)
Nekem most is van barátnőm, de ez már egy kihűlt kapcsolat, én legalábbis már szeretem őt. Ha tudnám, hogy anyámék elfogadnák a lányt, már rég szakítottam volna a mostani "bnőmmel", de sajnos nem így van. Egyszer már célozgattam rá, hogy, mit szólnának hozzá, de nem nagyon rajongtak az ötletért.
Mostanában viszont rengeteg gondolok a lányra, és nagyon szeretnék vele összejönni, de félek a szüleim reakciójától, és azt sem szeretném, ha megbántanák a lányt.
Hogyan adagoljam be a szüleimnek, hogy nem minden a pénz és hogy egy szegényebb lánnyal is lehetnék boldog?
Kösz' szépen!
Úgylátom felesleges volt ide regisztrálni!
"semmi bajotok nem lesz abból, ha összejössz egy szegényebb lánnyal"
Ezt nekem ne mondd, én tudom. Szüleimnek próbáld beadagolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!