Normális ez? Hogyan győzzem meg őket?
Anyámmal, a nevelő apámmal és a féltesómmal (6) lakok. Suliidőben 20:30-kor már aludnom kell.Csak én tartom ezt nem normálisnak?
Hogy győzzem meg őket, hogy legalább ne 20:30 legyen hanem 21:30!?
Már egészen kicsi korom óta akkor kell feküdnöm :S
lesznek még olyan idők, mikor azt kívánod, hogy minél többet aludhass:D
valahogy mindenképp meg kell beszélnetek, mondd hogy csak próbáljátok ki először, hogy mennyire leszel fáradt, vagy hogy 20:30 után már csak bizonyos dolgokat csinálhatsz először, aztán ez úgyis lazul (fürdés,olvasás,esetleg egy kis tévét, de este már nem jó tévézni, netezni, mert az csak felpörget jobban)
Hány éves vagy?
Semmi baj nincs ezzel szerintem,mivel suliidőszakban reggel nagyon korán kell kelned,ezért célszerű,hogy korán feküdj,hogy kialudd magad.
Nem ciki egyáltalán,ha tehetem én is korán fekszem ( 27 éves vagyok),mivel igen gyakran 6-kor kelek.Most szabadságon vagyok,ezért alhatok másnap,ameddig akarok.
Használd ki míg sokat aludhatsz. Ha kezdődik az egyetem 5-kor kell nekem kellni és van amikor este 8-kor érek haza. Akkor még tanulni is kell, így rülök, ha éjfélkor már ágyban tudok lenni.
Szóval használd ki, míg alhatsz jó sokat, most nyáron én napi 12-13 órákat alszok, éppen ezért ilyenkor fent vagyok, mert nem vagyok fáradt.
Anno 14-15 évesen én a BK után feküdtem le, ami kb. negyed 10 volt és másnap 6-kor kellett kelnem a suli miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!