Nem akarnak elengedni a szüleim 2 hétre nyáron a haverokkal :- ( Hogy győzzem meg őket?
Van egy haveroméknak egy nyaralójuk és a szülei azt mondták h ok és lemehetnénk oda 2 hétre nyáron totál ingyen. 6an mennénk és már mindenkit elengedtek csak engem nem akarnak mert anyám szerint balhés vok meg megbízhatatlan :S De ez nem igaz. Meg h szar jegyeim vannak suliban és h nem érdemlem meg és felejcsem el... Am tök saját pénzből fizetnék mindent mert diákmelózok és a saját pénzemmel nem azt csinálok, amit akarok? :/ Hogy győzhetném meg őket h engedjenek el? Vagy mit csináljak, szökjek el vagy mi? Nagyon szeretnék elmenni.
17/F
próbálj velük beszélni. mondd nekik hogy csak két hét az nem sok, és megpróbálsz a suliba javítani meg segítesz neki ha szükséges és h mindent megtennél h elmenj .
de nem értem a szülőket :S
én 15 vagyok és ht lány de én egy hónapra utazhattam el és tőlünk 260 km-re és engem simán elengedtek pedig én se vagyok 1 tündér :P:D
azért próbálj meg javítani!! hidd el akarerő kérdése ha akarod menni fog.
énis 5ből álltam bukásra vettem erőt és tessék már csak 1ből állok bukásra(matek) de ezt nem fogom tudni kijavítani..
kérdezd meg tőlük ha javítasz sulllba elengednek?
és ha igen kérd meg haverjaidat h segítsenek
ennyi.
akkor nyárig legyél jó kisfiú és ne csinálj semmi balhét..lássák h "megváltoztál"..
ajánld fel nekik h ha megváltozol addig és jó leszel akk elmetsz e..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!