Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarnak elengedni a...

Nem akarnak elengedni a szüleim 2 hétre nyáron a haverokkal :- ( Hogy győzzem meg őket?

Figyelt kérdés

Van egy haveroméknak egy nyaralójuk és a szülei azt mondták h ok és lemehetnénk oda 2 hétre nyáron totál ingyen. 6an mennénk és már mindenkit elengedtek csak engem nem akarnak mert anyám szerint balhés vok meg megbízhatatlan :S De ez nem igaz. Meg h szar jegyeim vannak suliban és h nem érdemlem meg és felejcsem el... Am tök saját pénzből fizetnék mindent mert diákmelózok és a saját pénzemmel nem azt csinálok, amit akarok? :/ Hogy győzhetném meg őket h engedjenek el? Vagy mit csináljak, szökjek el vagy mi? Nagyon szeretnék elmenni.

17/F

2010. máj. 8. 19:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"De ha nem engednek el én tuti lelépek nagyon el akarok menni"

- Ez alapján megértem, ha balhésnak és megbízhatatlannak tartanak. Egy életre elvágnád ezzel magad előttük, pedig nem ők a hibásak, hanem Te. Még csak nem is téged féltenek bármitől (ami legtöbbször indok ilyenkor), hanem csupán azért nem engednek el, mert nem bíznak meg benend, és ez nem véeltlen.

2010. máj. 8. 19:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Ja, és javíts, de ne a nyaralás miatt, hanem a magadért. Gondolkoztál már a továbbtanuláson?
2010. máj. 8. 19:54
 13/18 A kérdező kommentje:
Ezt már mondtam nekik h megígérem h nem fogok balhézni meg semmi de erre csak azt mondták h ezt már hallották elégszer :S Fаszom miért ilyen igazságtalanok?
2010. máj. 8. 20:15
 14/18 A kérdező kommentje:
Miért én vok a hibás???
2010. máj. 8. 20:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Azért Te vagy a hibás, mert Te vagy olyan, amilyen. Ők csak erre reagálnak. Nem ők a rosszak. Jót akarnak neked, de szerintem erre csak sokkal később fogsz rájönni.
2010. máj. 9. 08:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Nyárig, amíg még suli van, mindent csinálj tökéletesen, ahogy ők megszabják. És hátha elengednek, habár nem érdemled meg, és ahogy látom nem olyan személyiség vagy aki képes normálisan viselkedni pár hétig, ha nagyon muszáj... Szóval, sok sikert a saját sírod megásásához, kis tökmag ;)
2010. máj. 9. 11:19
 17/18 A kérdező kommentje:
nem is ismersz te köcsög
2010. máj. 9. 14:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez alapján már elégg kiismerhetett midnenki.
2010. máj. 10. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!