Hogyan győzzem meg őket?
Figyelt kérdés
Na szóval szüleim nem akarják,hogy elektromos gitárt vegyek mert nekem már van egy gitárom(akusztikus).De mivel ők nem értenek a zenéhez nekik nem elég az,hogy én más stílusban szeretnék játszani.A gitárt használtan venném nagyon jó árban és állapotban a saját pénzemből.De ha csak úgy megveszem úgy,hogy ők nem tudnak róla akkor hat...:S miveltudnám őket meggyőzni?2011. ápr. 24. 13:05
1/4 anonim válasza:
Szerintem attól félnek, hogy hangos lesz és nem lesz nyugalmuk az eszeveszett szólóktól. Mondd meg, hogy elektromos gitárral lehet sokkal halkabban is gyakorolni mint akusztikussal (és ez komoly). Erősítés nélkül alig van hangja a tömör testű gitároknak, a legtöbb kisebb fajta erősítőt el lehet némítani fejhallgatóval.
2/4 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előzővel! Egyébként nekem is így sikerült meggyőznöm őket anno. :)
3/4 anonim válasza:
Szerintem játsszd el, hogy a régi gitárod használhatatlanná válik,(hogy miért, azt találd ki te)szerintem akkor titkolózni se kell.
4/4 A kérdező kommentje:
A gitár még garanciában van,összetörni meg nem szeretném
2011. ápr. 26. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!