Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet leszoktatni a 21 éves barátomat WOWról?
Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 18:33
11/20 anonim válasza:
#7 vagyok!
Ez egy olyan helyzet mint amikor a fiúk udvarolnak. A csajnak is el kell érnie, hogy a pasi vele foglalkozzon!
13/20 Ájron válasza:
ha már WoW-ozik akkor megfertőződött. Onnan nem igazán van visszaút.
14/20 anonim válasza:
előző: dehogynem:D régen wowoztam, persze a mérsékeltebb fajtából való vagyok (vagyis napi 2 óra volt a max.), pár hét alatt ráuntam, és több mint két éve nem is játszok:D
15/20 anonim válasza:
én 5évet toltam a WoW -ot (4évet eredetin) és a kemény függök közé tartoztam. Már több, mint 1 éve nem játszom és nem is hiányzik. A kiváltó ok? Egyszerüen meguntam, nemtud a játék újat mutatni nekem.
17/20 anonim válasza:
Mutasd meg neki a Skyrimet :D
Rögtön leáll a wowról :)
18/20 anonim válasza:
hogy tudtál vele összejönni?
szerintem köszönj el tőle..
19/20 anonim válasza:
tegnap 20:49 :)
te vagy a király ?! huu öcsém bejelenezett tornádó
ez tornádónak tetszett
vitte a primet és mindenki nyalt neki
:)
mond meg ha tévedek:))
20/20 A kérdező kommentje:
12-06 19:28 Fejtsd ki bővebben;-)
2011. dec. 12. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!