Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szeretni egy számítógép-függő srácot, vagy taszító ez a tulajdonság?
Ahogy végigolvastam, elég sok mindent mondtak erről. Én annyit mondanék, hogy én is számítógép-függő vagyok, mégis van barátnőm. Több mint egy éve vagyunk együtt és még mindig szeret. Egyáltalán nem taszító tulajdonság szerintem; ha valaki túrja az orrát, vagy odafingik, az a visszataszító :D. Sőt, sok girl gamer is van, aztán ők is eléggé vonzóak tudnak lenni. Elég csak a Kóreai StarCraft bajnokságokat megnézni.
Egyébként, mivel nincs más hobbid, gondolom kicsit túlsúlyos vagy. Tanácsolom hogy járj el konditerembe, legalább hetente kétszer. Nem csak testileg, hanem lelkileg is jót tenne (saját tapasztalatból mondom. Az a napi 14 óra gépezés mozgás nélkül, nagyon terhelő)
Kedves hozzászóló!
Nem vagyok túlsúlyos. El sem tudnék hízni,mert sokat mozgok (sétálok). Otthon nincs is gépem,szóval nem igaz,hogy folyton a gép előtt ülök.
44
A kérdező írta h nem ül egész nap a gép előtt. Lehet még annyit sem mint te, mivel azt is írta h otthon nincs gépe. Annyira tudja ész nélkül mindenki szidni azt aki valamien játékkal játszik a neten közben meg ők is (a többség) egész nap a gép előtt ül csak nem játszik hanem fb-t nézeget meg sok hülye posztolós oldalt
Te idióta vagy, azt sem tudod, mi az a WOW, és még te vagy a számítógép-függő...Honfoglalózol, és itt sajnáltatod magad, hogy nem találsz lányt. Mondok én valamit, nem a számítógépet kell itt okolni, hanem téged, mert nyápic vagy, ha nincs is otthon géped, hogy lennél függő? Jézusom...
Mondok még egy dolgot, a párom sokat játszik a gépén (értsd, nem Honfoglalózik, hanem WOW, SC2, Diablo, CS, meg hasonló olyan játékok, amikben tényleg el lehet mélyülni) valamint én is ugyan ilyen szinten játszok....erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!