Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet szeretni egy számítógép-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet szeretni egy számítógép-függő srácot, vagy taszító ez a tulajdonság?

Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 17:07
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
40%

Ahogy végigolvastam, elég sok mindent mondtak erről. Én annyit mondanék, hogy én is számítógép-függő vagyok, mégis van barátnőm. Több mint egy éve vagyunk együtt és még mindig szeret. Egyáltalán nem taszító tulajdonság szerintem; ha valaki túrja az orrát, vagy odafingik, az a visszataszító :D. Sőt, sok girl gamer is van, aztán ők is eléggé vonzóak tudnak lenni. Elég csak a Kóreai StarCraft bajnokságokat megnézni.

Egyébként, mivel nincs más hobbid, gondolom kicsit túlsúlyos vagy. Tanácsolom hogy járj el konditerembe, legalább hetente kétszer. Nem csak testileg, hanem lelkileg is jót tenne (saját tapasztalatból mondom. Az a napi 14 óra gépezés mozgás nélkül, nagyon terhelő)

2012. jan. 2. 20:47
 42/53 anonim ***** válasza:
A wow egy internetes szerepjáték szerűség. Egy karakterrel kell játszani, fejlődni stb.. Közben ugyebár tudod tartani interneten keresztül másokkal a kapcsolatot. Kedvesem is játszik. Nem csúnya nem kövér, egyszerűen csak szeret játszani. 2 éve vagyunk 1ütt. Ez egy hobbi. Kinek a pap kinek a paplan
2012. jan. 3. 09:38
 43/53 A kérdező kommentje:

Kedves hozzászóló!

Nem vagyok túlsúlyos. El sem tudnék hízni,mert sokat mozgok (sétálok). Otthon nincs is gépem,szóval nem igaz,hogy folyton a gép előtt ülök.

2012. jan. 5. 15:06
 44/53 anonim ***** válasza:
50%
Abban mi az érdekes hogy egész nap a hátát kell nézni? Na az aztán qrva romantikus.Lehet szeretni egy olyan lányt aki egész nap brazil sorozatokat néz? Neked olyan való. Jól kiegészítenétek egymást. Bár fingom sincs hol ismerkednétek meg...
2012. márc. 19. 19:34
 45/53 anonim válasza:
Persze h lehet szeretni!Csak tényleg egy picit kevesebbet gépezz és beszélgess lányokkal.Én is hasonló cipőben járok nem vagyok egy hű de jóképű szeretek gépezni de mégis egy gyönyörű kedves okos barátnőm van.Attól még ugyanúgy szerethetnek téged.
2012. márc. 19. 19:44
 46/53 anonim ***** válasza:

44

A kérdező írta h nem ül egész nap a gép előtt. Lehet még annyit sem mint te, mivel azt is írta h otthon nincs gépe. Annyira tudja ész nélkül mindenki szidni azt aki valamien játékkal játszik a neten közben meg ők is (a többség) egész nap a gép előtt ül csak nem játszik hanem fb-t nézeget meg sok hülye posztolós oldalt

2012. márc. 19. 20:40
 47/53 anonim ***** válasza:

Te idióta vagy, azt sem tudod, mi az a WOW, és még te vagy a számítógép-függő...Honfoglalózol, és itt sajnáltatod magad, hogy nem találsz lányt. Mondok én valamit, nem a számítógépet kell itt okolni, hanem téged, mert nyápic vagy, ha nincs is otthon géped, hogy lennél függő? Jézusom...

Mondok még egy dolgot, a párom sokat játszik a gépén (értsd, nem Honfoglalózik, hanem WOW, SC2, Diablo, CS, meg hasonló olyan játékok, amikben tényleg el lehet mélyülni) valamint én is ugyan ilyen szinten játszok....erről ennyit.

2012. ápr. 23. 10:14
 48/53 A kérdező kommentje:
Kinek kell máűr csaj? Úgyis ringyó mindegyik.
2012. ápr. 23. 10:26
 49/53 anonim válasza:
Én kocka vok és büszke vagyok rá bárki bármit mond :)
2012. okt. 28. 23:55
 50/53 anonim ***** válasza:
48%
Szia. Akartam írni, hogy igen lehet, én is egy ilyen férfival vagyok együtt, de az a helyzet, hogy téged nem azért szeret senki, mert szeretsz gépezni, hanem mert egy besavanyodott megkeseredett bunkó vagy, legalább is ez jött le a hozzászólásodból ("kinek kell már csaj, úgyis ringyó mindegyik"). De hát ezek szerint neked nem is kell barátnő, szóval nem értem a kérdés lényegét. :)
2015. júl. 13. 20:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!