Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet szeretni egy számítógép-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet szeretni egy számítógép-függő srácot, vagy taszító ez a tulajdonság?

Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 17:07
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
72%
Mivel, hogy nincs a homlokodra írva, hogy kedves és aranyos vagy, ezért mindenki először a külsődet nézni, de nem feltétlenül az alapján dönt. Az, hogy valamelyik előző kommentálónak (17.26) többek között a katasztrofális helyesírása miatt nincs barátnője, az nem jelenti azt, hogy egy ilyen srácot nem lehet szeretni - viszont abban biztos vagyok, hogy sokkal nehezebb felfigyelni rá és az esetleg felmerülő érdeklődést életben tartani. Szóval ha barátnőt szeretnél, akkor javaslom próbálj meg egy kicsivel kevesebbet gépezni és több időt tölteni társaságban.
2011. dec. 6. 17:37
 12/53 A kérdező kommentje:
Bocs,rosszul foglamztam meg a kérdést. A pc-n inkább honfoglalózni szoktam.
2011. dec. 6. 17:38
 13/53 anonim ***** válasza:

Továbbá, ha nem játékból szeretsz gépezni, megjegyzem, a programozó matematikát, az adatbázis-kezelést sem szeretik.

Ok, hogy te gépezel, de velük addig ki foglalkozik majd? Érted a problémát? A lányok ugyanis igénylik a törődést. Rohadt mácsónak kell lenned, hogy úgyis szerelmesek legyenek beléd, ha sz@rsz a fejükre. Van ilyen, de szerintem te nem ilyen típus vagy. Tojhatsz rájuk, de ők is tojnak akkor rád.

2011. dec. 6. 17:38
 14/53 anonim ***** válasza:
Vannak olyan lányok akik szeretnek honfoglalózni, jól is játsszák, és még csinosak is. Én is ismerek ilyet, sajna van pasija. :)
2011. dec. 6. 17:40
 15/53 anonim ***** válasza:
46%
Az a jó a Honfoglalóban, hogy néhány MMORPG-vel ellentétben nagyon könnyű abbahagyni őket... felállsz és elmész keresni egy csajt. Sok sikert!
2011. dec. 6. 17:45
 16/53 A kérdező kommentje:
Egy-két emberek azt mondja,hogy sz*rni kell a csajra,hogy magamhoz kössem.
2011. dec. 6. 17:47
 17/53 anonim ***** válasza:
46%
Baromság... nem szabad függni egy lánytól, de semmiképpen se sz*rj rá.
2011. dec. 6. 17:51
 18/53 A kérdező kommentje:
Igazad lehet. Hagyno kéne a gépet,és mennem kellene sasolni a csajokat.
2011. dec. 6. 17:55
 19/53 anonim ***** válasza:
66%

Az én párom is számítógép/játékfüggő. Nehéz dolgom van vele, de értem képes lemondani néhány órára a játékokról. Ez pedig nagyon fontos. Pedig nem vagyok bányarém, sőt. Egyszerűen csak szeretem, a rossz tulajdonságaival együtt is. Egyébként ameddig nem jártam egyetemre, gyakran együtt mmoprg-ztünk (szeretem a fantasy játékokat). Aki pedig azt a tanácsot adta neked, hogy szard le a barátnődet, egy idióta, hülyeséget beszélt. Summasummarum, kicsit gyere ki a szobából.

20/L

2011. dec. 6. 18:00
 20/53 anonim ***** válasza:
Én is bazeg napi 10órát játszok kb,de vannak barátaim,van életem,járok szórakozni,van csajom..engem is érdekel,értek hozzá,de hogy más ne érdekeljen az kizárt...
2011. dec. 7. 13:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!