Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet szeretni egy számítógép-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet szeretni egy számítógép-függő srácot, vagy taszító ez a tulajdonság?

Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 17:07
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
48%
A 17:33 és 17:38-as válaszoló (Ebcsont) hülyeséget írt, mert az, hogy valaki számítógép függő, még nem jelenti azt, hogyha lenne barátnője, akkor nem foglalkozna a barátnőjével.
2011. dec. 7. 21:00
 22/53 anonim ***** válasza:
51%

"A 17:33 és 17:38-as válaszoló (Ebcsont) hülyeséget írt, mert az, hogy valaki számítógép függő, még nem jelenti azt, hogyha lenne barátnője, akkor nem foglalkozna a barátnőjével."

De igen, pontosan azt jelenti! Az, hogy nem vagy tisztában a függőség fogalmával, arról én semmit sem tehetek. Megismétlem, számítógép-függőség nem egyenlő a napi szintű számítógéphasználattal, vagy azzal, hogy valaki szokott játszani is a gépén. Én a függőségről írtam, ami már egy lelki betegség.

A függő persze meggyógyulhat, de önmagában ehhez egy barátnő még r0hadtul kevés. Nagyon komoly elhatározás kérdése ez, ami keveseknek sikerül csak, mivel a függők (akármilyen függőség) többsége nem akarja azt a változást eléggé.

Itt egy érdekes videó erről:

http://www.youtube.com/watch?v=jpKo2AKeacQ&feature=related

2011. dec. 8. 05:16
 23/53 A kérdező kommentje:

Tegnap 13:28!

Én nem járok szórakozni,barátaim sincsenek,szóval a gép az egyetlen vígaszom az életben.

2011. dec. 8. 12:08
 24/53 anonim ***** válasza:
58%

05:16 (Ebcsont)

Nem, egyáltalán nem azt jelenti! Nem tehetek róla, hogy nem vagy tisztában a dolgokkal. Ha tudnád értelmezni amit írtam, akkor azt is tudnád, hogy én a függőségről írtam. Akkor megismétlem. Attól, hogy valaki számítógép függő, az még nem azt jelenti, hogyha lenne barátnője, akkor ne foglalkozna vele.

2011. dec. 9. 14:34
 25/53 anonim ***** válasza:
50%
'
2011. dec. 9. 14:39
 26/53 anonim válasza:

Én szeretek egyet, csak tegnap szakított velem.

Az indok az, hogy "nem szeretlek annyira...." A mondat vége gondolom az, hogy "mint a starcraftot"

2011. dec. 15. 12:40
 27/53 anonim ***** válasza:
69%
Nyugodj meg egy normális lányt nem a külső vagy a pénz érdekel. Az én párom is sokat gépezik (nem gazdag a jóképűség meg ugye teljesen ízlés kérdése. nekem az de lehet h másnak nem) Persze eleinte nem gépezett mikor ott voltam annyit, de megszoktam és elfogadtam úgy ahogy van mert szeretem. Lassan 2 éve vagyunk együtt. Ne hallgass a sok hülyére
2011. dec. 15. 13:11
 28/53 anonim ***** válasza:
Am 21/L. És mióta vele vagyok én is elkezdtem wow-ozni mert megtetszett :)
2011. dec. 15. 13:15
 29/53 A kérdező kommentje:
Az jó. Mellesleg mi az a wow? Hallottam róla,de nem tudom,mi.
2011. dec. 15. 13:37
 30/53 anonim ***** válasza:
Szerinted a sok fészbúkos buksza nem gép függő? áá egy kicsit sem ..
2012. jan. 2. 14:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!