Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szeretni egy számítógép-függő srácot, vagy taszító ez a tulajdonság?
"A 17:33 és 17:38-as válaszoló (Ebcsont) hülyeséget írt, mert az, hogy valaki számítógép függő, még nem jelenti azt, hogyha lenne barátnője, akkor nem foglalkozna a barátnőjével."
De igen, pontosan azt jelenti! Az, hogy nem vagy tisztában a függőség fogalmával, arról én semmit sem tehetek. Megismétlem, számítógép-függőség nem egyenlő a napi szintű számítógéphasználattal, vagy azzal, hogy valaki szokott játszani is a gépén. Én a függőségről írtam, ami már egy lelki betegség.
A függő persze meggyógyulhat, de önmagában ehhez egy barátnő még r0hadtul kevés. Nagyon komoly elhatározás kérdése ez, ami keveseknek sikerül csak, mivel a függők (akármilyen függőség) többsége nem akarja azt a változást eléggé.
Itt egy érdekes videó erről:
Tegnap 13:28!
Én nem járok szórakozni,barátaim sincsenek,szóval a gép az egyetlen vígaszom az életben.
05:16 (Ebcsont)
Nem, egyáltalán nem azt jelenti! Nem tehetek róla, hogy nem vagy tisztában a dolgokkal. Ha tudnád értelmezni amit írtam, akkor azt is tudnád, hogy én a függőségről írtam. Akkor megismétlem. Attól, hogy valaki számítógép függő, az még nem azt jelenti, hogyha lenne barátnője, akkor ne foglalkozna vele.
Én szeretek egyet, csak tegnap szakított velem.
Az indok az, hogy "nem szeretlek annyira...." A mondat vége gondolom az, hogy "mint a starcraftot"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!