Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet szeretni egy számítógép-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet szeretni egy számítógép-függő srácot, vagy taszító ez a tulajdonság?

Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 17:07
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire függő.

Ha nincs semmi öröme a gépen kívül, akkor valszeg unatkoznánk együtt.

Barátom is kocka, napokat képes elsz.rni gépezéssel, de ezen kívül sportol, dolgozik, vannak barátai, foglalkozik velem, van ilyen modellezős hobbija is, szóval...

Csak szeret játszani, és amikor épp semmi más dolga nincs, akkor gépezik. Ennyi.

2012. jan. 2. 14:27
 32/53 anonim ***** válasza:
akkor számítógép-függő egy srác ha ronda. ha ronda vagy, kevés csajnak kellesz pénz nélkül. sztem törődj előbb magaddal, legyen egy kis önbizalmad, aztán jöhetnek a lányok. nekem se kéne egy ronda srác aki egész nap a gép előtt ül. áááh. 22/L
2012. jan. 2. 14:28
 33/53 A kérdező kommentje:
Nem ülök egész nap a gép eltt,mivel nincs otthon pc-m. Amúgy ez az egyetlen jó dolog az életemben. Magányos vagyok,ez van.
2012. jan. 2. 14:40
 34/53 anonim ***** válasza:
40%
Perszehogy.szeretem a kocka pasikat ;)
2012. jan. 2. 14:43
 35/53 A kérdező kommentje:

14:28-as!

Nem vagyok ronda,legalábbis nem tartom annak magam.

2012. jan. 2. 14:46
 36/53 anonim ***** válasza:
szeretni lehet, de hogy elviselni-e az más kérdés.....
2012. jan. 2. 14:58
 37/53 A kérdező kommentje:
Mondjuk,ez is egy szempont.
2012. jan. 2. 15:01
 38/53 anonim ***** válasza:
50%
Lehet,amíg nem megy a kapcsolat rovására a gép. Mikor összejöttem a barátommal állandóan mászkáltunk,alig várta hogy találkozzunk,átjött hozzám,kirándultunk,stb.. Kicsit duci,nem is egy lángész és hát ugye kocka is,de emellett iszonyú aranyos,humoros,jószívű és lelkes volt. Most meg b-szik a fejemre,múltkor is átmentem hozzá (2 utcányira lakik) és valami félvadidegen taggal terrariázott még háromnegyed órát és csak azután volt hajlandó nagy kegyesen kikapcsolni a gépet hogy félrevonultam dühös arckifejezéssel. Skype-on meg soha nem ír semmit jóformán mert állandóan játszik valamivel. De megfogadtam újévkor hogy O.K.,ennyi volt,nem fogok többet utána mászkálni. Ha érdekli mi van velem,keresni fog,ha nem akkor meg itt az idő a szakításhoz. Ezvan,nem a kockaságon múlik,én is szeretek játszani,WoW,Witcher,Minecraft,Assassins's Creed,Heroes Might and Magic,imádom őket,de az emberi kapcsolatok mellett eltörpül a szórakoztatóságuk.
2012. jan. 2. 15:17
 39/53 A kérdező kommentje:
Vannak olyanok,akiknek menedék a játék.
2012. jan. 2. 15:21
 40/53 anonim ***** válasza:
Jó hát ennyi erővel vannak akiknek meg menedék a heroin,akkor most tekintsük normálisnak? Ha valami baja van,oldja meg,ha egyedül nem tudja,kérjen segítséget. Az nem megoldás hogy elmerülünk egy virtuális világban (szerintem).
2012. jan. 2. 17:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!