Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok csak engem zavar az, ha egy csajjal már lefeküdtek egy csomószor?
Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 20:17
13/35 anonim válasza:
Az én volt pasim előttem 3 nővel volt. És ez baromira zavart. Olyan érzésem volt, mintha egy riheronggyal járnék fiú változatban. Egy bizonyos szám fölött azért már használtnak számít az az áru...(és ez a szám egyéntől függ)
És én nem szeretek turiba járni. :D
14/35 anonim válasza:
hat ember írt 20.20kor édes istenem...
15/35 anonim válasza:
hát sz@r az a zár, amit minden kulcs kinyit..
16/35 anonim válasza:
17 évesen a 2 sok,sőt az lenne a célszerű ha 17 évesen te lennél neki az első,20 évesen a kettő már nem sok,utána meg gondolom nem baj ha már volt 5-6,személy szerint én nem szeretem a használt dolgokat,sem a használt lányokat, a barátnőmnek én voltam az első 17 évesen,mai napig együtt vagyunk,nekem is csak egy barátnőm volt előtte,én 23 vagyok a barátnőm 21
17/35 anonim válasza:
Jaj tényleg... :D arra a 20:20asra gondoltam, aki azt írta, hogy ez az életelve. Hogy csak szűz lánnyal. Szóval szűz lány életelvű 20:20as, te szűz vagy?
19/35 anonim válasza:
Ne legyetek már ennyire álszentek, engem rohadtul nem érdekel, hogy a pasim dákója hány punciban mozgott előtte, azóta mosakodott, most meg az enyém :) Téged, kérdező meg ne zavarjon, hogy kétszer lefeküdtek a barátnőddel, arra koncentrálj, hogy most a tiéd a pálya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!