Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de ez kicsit zavar (bőv. Lent) ez kifogom nőni?
16/F vagyok. Van egy kialakulóban lévő kapcsolatom. A lány az előttem lévő barátjának adta a szüzességét. Engem ez csak azért zavar, mert tényleg nagyon szeretem őt, és ő is engem, de valahol ott van bennem, hogy de kár hogy nem nekem adta a szüzességét, ha már én neki fogom.:/
Idővel ezt kifogom nőni? Később fog ez engem érdekelni?
(A lány is 16)
Légyszíves normális válaszokat, és nemet és kort is írjatok, köszönöm:)
Erre az a megoldás, hogy annyira meg"szereted", hogy el is felejtse a másikat. Ha ez nem jön össze, akkor fogd fel tanulópénznek.
Egyébként még fiatal vagy, lesz még másik csajod is.
Mi zavar abban, hogy előtted is volt partnere? Ugy gondolod hogy ettől nem elég 'tiszta'? Vagy hogy ez valami ajándék amit a legérdemesebb udvarló kaphat csak meg?
Ha nagyon szereted, akkor nem tökmindegy?
Amit írtál, abból úgy gondolom hogy te sem vagy már szűz. EZ nem zavar?
Figyelj, ezen már nem tudsz változtatni, odaadta, elúszott.
Amúgy próbáld úgy felfogni, hogy Te már nem fogsz hatalmas fájdalmat okozni a barátnődnek akkor, amikor lefekszetek. Ha meg gyakorlott, tud is segíteni, ha bénáznál. Ne érdekeljen a szüzesség. Megtiszteltetés, ha megkapod, de nem létfontosság. A szerelem a lényeg, örülj annak, hogy szeretitek egymást és felejtsd el a szüzességet.
:$$
mostmár jól vagyok, de félek hogy megint rám jön ugyanez a lelkizés. Megpróbálok nem foglalkozni vele, hisz nem a szüzességbe van a szeretet:) erre jutottam(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!