Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a barátnőm de nemtudom vele éreztetni és zavar mit tegyek?
Szia.
Biztosan tudod éreztetni vele, csak talán nem is tudod, hogy azt teszed.
Ha megérinted, ha átöleled, ha összebújtok, ha rá mosolyogsz, ha szemmel láthatóan megörülsz neki, mikor találkoztok, ezek mind-mind apró, semmibe sem kerülő jelei a szeretetednek.
A mi kapcsolatunk erre ment rá. Az első randin megkaptam tőle, hogy gebe vagyok, aztán még jó sokszor, aztán a barom nem győzte bizonygatni hogy tetszem neki és nem baj, hogy lapos a mellem, és különben is ne kritizáljam, mert ez az ő melle...Azóta se sokat bókolt, azt bezzeg megmondja mi nem áll jól, az osztályban (levelező fősuli) csak azután vállalt fel, hogy megkérdeztem 3/4 év után, hogy szégyell engem vagy mi a fene van? Sose bocsájtom meg neki! Soha az életben.
Néha úgy éreztem, jobban szeret az életénél is. De ha így is volt, örökre elsz..ta azzal, hogy nem mutatta ki. Felém sokszor jelezte ezer apró gesztussal, de mások előtt nem mutatta ki. Már mindenki tudta, hogy együtt vagyunk, de sose ült mellém...Megalázott, nem vállalt fel mások előtt és nem mutatta ki mások előtt, így bennem végetért a boldogság, és épp most megy rá a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!