Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudnák 19 évesen új életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnák 19 évesen új életet kezdeni ha kiszállok egy 5 éves kapcsolatból?

Figyelt kérdés
19/L vagyok ...El szeretném hagyni a barátom mert már nem szeretem,szerintetek tudnák új életet kezdeni egyedül,vagy mindenki lenézne hogy egy ilyen hosszú kapcsolatból kilépek? :(
2011. dec. 5. 10:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
23%
A nagyszüleim több mint 60 éve házasok és nem esnek egymásnak:) Hogy ne változik az ember, de 60 év alatt meg nem? Akinek van gyereke az már tinédzser korában beadja egy nevelő intézetbe és lemond róla, mert megváltozik? A változás csak rossz lehet? Most komolyan ez a gond? Majd 60 évesen is gyerekfejjel gondolkozzon, mert ne változon?? Lehet hülyének gondolsz vagy többen is, de én akkor se látom értelmét szakításnak.
2011. dec. 7. 12:15
 22/22 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem csak rossz lehet a változás, eszembe sem jutott! Teljesen másra gondoltam!

Arra gondoltam, hogy ha valaki gyerekként megy bele egy kapcsolatba, akkor teljesen mást keres a párjában és teljesen másképp kötődik hozzá. Tizenévesen gyakran a szülői mintát keresik az emberek a párjukban, vagy valami olyan támaszt, aki segít a személyes nehézségek leküzdésében. Pl. aki mellett még gyereknek lehet maradni egy kicsit, vagy aki mellett nőnek/férfinek érzi magát az illető (mert egyébként meg nem). És tizenévesen szerintem egyes "felnőtt" szempontok nem mindig jönnek elő, vagy ha igen, akkor se komolyan. Pl. az életre vonatkozó távlati tervek, hol és hogyan szeretnének élni, szeretnének-e családot és mikor, milyen a világlátásuk, más emberekkel milyen kapcsolatot ápolnak, mennyire járnak közösségbe. Ezek a kérdések gyakran csak huszonévesen tisztázódnak le az emberben, mert így fejlődik az ember személyisége, akkor kezd el rátalálni az igazi önmagára. És ha ilyenkor akkor derül ki, hogy a két fél másképp gondolja az életet, akkor elég nehéz közös nevezőt találni. Itt nincs szó rosszról és jóról, csak különböző személyiségű emberekről.

2011. dec. 7. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!