Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudnák 19 évesen új életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnák 19 évesen új életet kezdeni ha kiszállok egy 5 éves kapcsolatból?

Figyelt kérdés
19/L vagyok ...El szeretném hagyni a barátom mert már nem szeretem,szerintetek tudnák új életet kezdeni egyedül,vagy mindenki lenézne hogy egy ilyen hosszú kapcsolatból kilépek? :(
2011. dec. 5. 10:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
persze, en is tudtam 20
2011. dec. 5. 11:59
 12/22 anonim ***** válasza:
35%

"tudnák" ????

--- ha a szüleid tudnÁk, hogy a kislányuk semmit sem tud az igék helyes személyragozásáról..... lehet, hogy még az unt pasidat is lebeszélnék rólad.

2011. dec. 5. 13:48
 13/22 anonim ***** válasza:
remélem, hogy igen, mivel 24 évesen is jó lenne azt hinni, hogy lehet változtatni... nemhogy 19 évesen...
2011. dec. 5. 15:39
 14/22 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem meg nem muszáj szakítani. Jó hogy egyesek ismeretlenül arra tudnak bíztatni, hogy az helyes. Miért? Mert zavarják őket a korkülönbség? Miért bíztatnak szakításra? Nem ismerik a helyzetet. Megtudtuk azt, hogy már nem szereti. Ez minden kapcsolatban előfordul. Egyszer fent egyszer lent. Nem ok a szakításra, főleg úgy hogy nem ismerjük az illetőt. Nem jó a szex? Ezért? Eddig 5 évig mi volt akkor? Piros pacsi? Nekem az jön le, hogy eljött azaz idő amikor megáll a dolog és újítani kell. Neked is van szád és eltudod mondani, hogy mit szeretnél. Egyszerűen meguntad és nem megutáltad a párod! A kettő közt van különbség. Ezt meglehet oldani csak akarni kell!
2011. dec. 5. 16:30
 15/22 anonim ***** válasza:
Az előző válaszban írtakat inkább akkor szívlelném meg, ha már házasok vagytok. 14 és 19 között viszont nagyon sokat változik az ember, inkább az a természetes, hogy "kinő" egy kapcsolatból. Ha már egymás mellett döntöttek, elvileg élethossziglan, és vannak gyerekek, akkor már ki kell tartani. De most még szerintem jobb váltani, mint lehorgonyozni egy olyan kapcsolatban, amit gyerekként kezdett el.
2011. dec. 5. 21:44
 16/22 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem attól, hogy még nem házasok attól még lehetnek együtt. Nem ok a szakításhoz az, hogy nem házasok. Akkor mindenki egyből nem randizik hanem esküvő? Mert próbléma esetén szakítás? Értelek, de akkor mire jó egy párkapcsolat? Csak szexre? Én csak oda tudok kilyukadni, hogy a korhoz fűztök dolgokat.... Már nem 5 évesek. Mindent lehet ápolni, jobbá tenni. Addig míg nem veri vagy nem issza el az összes pénzt meg nem sértegeti mások előtt, mert egy bnkó addig nem látom értelmét szakításra. Én így gondolom.
2011. dec. 6. 10:52
 17/22 anonim ***** válasza:
Azért kötök sok mindent az időhöz, mert múlik. 19 évesen szerintem elég drága az idő ahhoz, hogy olyan kapcsolaton erőlködjön bárki, amiben nem hisz. Ráadásul itt nem egy olyan kapcsolatról van szó, amikor még csak kezdik megismerni egymást, hanem amiben már 5 évet lehúztak. Plusz a lány abban a korban van, amikor nagyon sokat változik. És igen, is ilyenkor kell figyelni kis jelekre és nem kell megvárni, amíg végleg eldurvul a helyzet. Tudni kell dönteni a kapcsolat mellett, de ha arra kerül a sor, akkor az ellen is.
2011. dec. 6. 22:46
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem, nem csak szexre jó a párkapcsolat. Meg kell ismerni egymást, és igaz, hogy vannak "próbák", amiket ki kell állni. Ehhez kell idő, egyáltalán nem kell egyből házasodni (ezt nem tudom, honnan veszed). De azzal kell sokáig együtt élni, akivel jó, azzal kell összeházasodni, akivel jó együtt élni. Vannak nehézségek, de *összességében* akkor is jónak kell lenni, valami miatt hosszú távon mindenképpen kell, hogy "megérje". A kérdező így kezdte a kérdést: "El szeretném hagyni a barátom mert már nem szeretem". Ez szerintem elég tényszerű, nem úgy tűnik, mintha arról lenne szó, hogy nem tudja, hogy szereti-e vagy nem.
2011. dec. 6. 22:49
 19/22 anonim ***** válasza:
23%
Ja és miből tudja? A bulizás hiányaiból?-.- Tényleg megtudom ezt érteniXD Komoly ok:S Mert ezeket írta oknak. Csak is gratulálni tudok ennek. Ilyenért szakítani elég szánalmas már bocsi. Régen 19 évesen legtöbb lánynak gyerekei voltak, sőt mai világban is tudok olyan lányt. Ez csak a mai hülye felfogás a "ne pazaroljuk az időnket egyre" felfogás:S Én akkor se értek egyet veled és nem kötekedésből mondom. Feleslegesnek tartom a szakítást. Változhatnak még a dolgok és fordulhatnak jókra! A feladás a gyengék módszere.
2011. dec. 7. 09:38
 20/22 anonim ***** válasza:

De szerintem ezt nem feladásnak kell felfogni. 15 és 20 év között az ember *változik*, nagyon sokat. Be kell tudni látni azt, ha a két ember úgy változott, hogy már nem illenek össze. Persze, régen ilyenkor már sok nőnek gyereke volt. És az jó volt? Nem vagyok ebben olyan biztos, nem hiszem, hogy boldogabbak voltak a magasztalt "régi" házasságok. Szép dolog, ha egy pár nagyon fiatalon összejön és akár életük végéig együtt marad, de szerintem ez azért is nagyon ritka, mert egy éretlenül (gondolom, abban nem kételkedsz, hogy 14 évesen egy ember még gyerek) elkezdett kapcsolat nem úgy van megalapozva, ahogyan egy felnőtt kapcsolat.

Tehát én csak azt javaslom, hogy ha egyértelműen szakítani akar, akkor ne féljen tőle, mert egyáltalán nem megvetendő ebben a helyzetben. Nyilván az okok fontosak, de nincs értelme azért együtt maradni valakivel, mert külső szemlélők számára nincs ok a szakításra, miközben szerinte meg van. Ha neki 19 évesen a bulizás hiányzik és ezt szakításra elég oknak tartja, akkor szakítson, ugyanis ez azt jelenti, hogy az ő személyisége egy olyan fázisban van, amikor olyan kapcsolatra alkalmas, amiben a bulizás egy meghatározó dolog. Ha a mostani partnerével ebben nem egyezik, akkor az azt jelenti, hogy nem egyeznek az elképzeléseik a kapcsolatról, és minél kevésbé egyeznek, annál kilátástalanabb a kapcsolat, mert egyikük sem azt fogja benne kapni, amire számít, és egyik sem azt adja, amit adni tud. Persze, teljesen talán egyik kapcsolat sem olyan, mint szeretnénk, de a nagy különbségek akkor sem jók. Majd 5 év múlva, amikor úgy érzi, hogy vége a bulizós időszakának, és szeretne komolyabbat, akkor keres. Szerintem többnyire valamilyen utat be kell járni ahhoz, hogy valaki kész legyen egy érett kapcsolatra.

2011. dec. 7. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!