Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól teszem ha most kiszállok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem ha most kiszállok ebből a kapcsolatból? Esetleg tanácsok, ami segíthet megmenteni?

Figyelt kérdés
Szeptemberben költözünk össze fél év várakozás után. De már egy ideje bánom az egészet. Azt hittem, hogy jó lesz, jobb lesz, de tévedtem. Nemhogy beszélgetni nem tudunk, de már a szex sem működik, mint azelőtt. Azt hiszem ez a kapcsolat kezd meghalni. Nem idióta válaszokat szeretnék olvasni, hanem csak olyanokat akik már átestek hasonló párkapcsolati krízisen.
2011. nov. 29. 15:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Marha kevés az információ.
2011. nov. 29. 15:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Több info kellene!miert nem tudtok beszelgetni?miert nem jo mar a szex?mennyi idösek vagytok?szerelmes vagy??
2011. nov. 29. 16:00
 3/10 anonim ***** válasza:

hát leirtad hogy szerinted már nem jo. naná, szakits. ezalapján jobbat mit mondjak?

megmenteni csak ti tudjátok, beszéljétek meg.

nemsokmindent irtál le amugy az egészről...

2011. nov. 29. 16:07
 4/10 A kérdező kommentje:
Ő 32 én 26 éves vagyok. 3 éve ismerjük egymást. Fél évet töltöttünk külön, akkor volt az első kisebb válság, ami miatt szakítottunk is, majd újra összejöttünk. Én év elején költöztem fel Pestre, ő augusztusban követett. Amíg külön "éltünk", jobban szerettem mint valaha. Aztán jött ez az összeköltözés, amit mindketten akartunk, de most meg szinte semmi nem jó.
2011. nov. 29. 16:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Lakva ismerszik meg a másik. Nem jött be. Ennyi.
2011. nov. 29. 16:21
 6/10 anonim ***** válasza:
ö a nagy szerlmed szerelmes vagy bele?ha igen es ö is szeret teged akkor helyre lehet hozni!keveset van otthon a parod?
2011. nov. 29. 16:22
 7/10 A kérdező kommentje:
Csak hittem, hogy ő az, de sajnos ez mára megváltozott. Ha most el kellene válnunk, akkor nyugodt szívvel tenném, azt hiszem.
2011. nov. 29. 16:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia,

Mi 1.5 év együttélés után költöztünk szét 3 hónapja. Sajnos amíg együtt laktunk addig nem tudtuk otthon megbeszélni a problémákat. Nekünk csak a szétköltözés segített, és azóta már a régi problémákat is megbeszéltük.

Nálunk tulajdonképpen az volt a fő gond, hogy nagyon fiatalon kezdtük el ezt a kapcsolatot meg az összeköltözésre se voltunk felkészülve.

Én 22/N , ő pedig 23/F.

2011. nov. 29. 16:34
 9/10 anonim ***** válasza:
hat ha nem szereted akkor mar nincs vissza ut!ami nem megy azt nem kell eröltetni!ha boldogtalan vagy lepj ki a kapcsolatbol.egy eleted van, elj, de ugy hogy boldog legyel!
2011. nov. 29. 16:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Teljes elhidegülés. Köszi a tanácsokat, ma közlöm vele, hogy vége!
2011. dec. 1. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!