Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl reagálom vagy tényleg igazam van? Mi a véleményetek?
Az a helyzet h. barátommal 4hónapja vagyunk együtt.Neki előttem jóval 2 vagy 2és fél évvel volt egy kicsit komolyabb kapcsolata.Nekem is volt előtte de nem túl komoly..főleg h.én fiatalabb vagyok tőle.Egyik nap nála voltam mentem be a szobába amikor láttam h. a volt barátnője ráírt facebook-on meg vissza(szokásos szia mizu téma)nem is érdekelt ő hirtelen felugrott és kikapcsolta a beszélgetést elkezdi: "Ez a nő nem tud rólam leszállni" én meg mondtam neki h.ebbe nem szólok bele.Ma délelőtt géphez ültem Ugyebár nekem a csaj nem ismerősöm mégis megjelent az események között a képe amin szinte pucsít és láttam h.barátom odaírta h. Sztem tök jó kép..Mondom fasza belájkolgat meg irkál az exe képéhez..De ez még nem is olyan nagy dolog...Csak h.ő ezelőtt 3 3és fél héttel féltékenységi jelenetet rendezett nővéremnél a 3kisgyerek előtt mert beszélgettem egy sráccal akivel egy suliba járunk..Ezért törölnöm kellett az össze fiút facebook-ról kivétel az otársaimat mert ugyebár olyan suliba járok ahol egy osztályban 33-an vagyunk de csak ketten lányok.Szerintetek jogtalan az én féltékenységem???
Nah meg délután át jött a barátom és elmesélte nekem h. az exe felajánlta magát neki "olyan" értelemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!