Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozzak vele, vagy nem?

Figyelt kérdés

Szóval. Legjobb barátom menyasszonyával 2 éve ismerjük egymást, és ezen idő alatt nagyon jó barátok lettünk. (igen, nő-férfi barátság). Ma megkérdezte msn-enen, hogy holnap nem ülünk-e be valahova meginni egy forrócsokit (kb. 1 hónapja láttuk egymást.), de csak ketten, mivel a barátom holnap dolgozik. És itt jön a baj: dacára annak, hogy én vagyok a legjobb barátja, ,,megtiltotta" hogy a menyasszonyával ketten találkozzunk, sőt azt is, hogy akár csak egy sms-est is váltunk az ő tudta nélkül. Pedig nagyon jól tudja, hogy egyikünk sem akar semmit a másiktól barátságon kívül... ezt már közösen el is mondtuk neki. És akkor jön a tulajdonképpeni kérdés: találkozzak-e vele, vagy nem? Az egyik felem a nem-re szavaz a fent említett okok miatt, de a másik hajlik az igen felé (ráadásul azért is jó lenne, mert éppen van egy olyan ügyem, amiben kifejezetten női tanácsra lenne szükségem...) Szerintetek hogy döntsek? (amúgy a 2 év alatt,mióta ismerjük egymást, egyszer sem találkoztunk kettesben.)

Légyszi értelmes válaszokat! Előre is köszi!

Légyszi értelmes válaszokat

2011. dec. 4. 15:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Most a barátod vagy benned nem bízik vagy pedig a menyasszonyában.Az biztos hogy elég pipa lenne hogy ha megtudná azt hogy találkoztok,de ha tényleg nem akarok egymástól semmit sem ,akkor nem értem hogy mi a problémája a barátodnak.Bár talán én is féltékeny lennék ebben a helyzetben,de megtiltani semmiképpen sem tiltanám.Ha úgy érzed hogy vállalod érte a felelősséget ha baj lenne belőle,mert tényleg szükséged van a társaságára,akkor találkozz vele nyugodtan :)
2011. dec. 4. 15:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk régen láttam, és jó lenne vele egyet beszélgetni... de igen, tulajdonképpen ez a nagy kérdés, hogy akkor melyikünkben nem bízik...
2011. dec. 4. 15:49
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha megtiltotta, akkor mondd el a menyasszonyának. Ha ezek után is találkozni akar veled, akkor találkozzatok.

A barátod egy tapló egyébként, hogy ilyet kért tőled. Ilyet nem kérhet senkitől, nem korlátozhat sem téged, se a menyasszonyát.

2011. dec. 4. 15:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Második: Tudja, és éppen ezért neki is nagyon rossz ez az egész:S:S De ő is azt mondja, hogy szeretne már látni, nem csak mindig msn-enen beszélni...és ebben teljesen egyetértek vele.
2011. dec. 4. 16:02
 5/10 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, de én tiszteletben tartanám a barátom kérését. mert mégis ő a legjobb barátom! biztos találsz más jó lány barátot aki segíthet! én megértem őt, hogy nem esne ez jól neki. ráadásul külön megkért, hogy ne találkozzatok Te mégis megtennéd.. ez nem valami szép tőled!
2011. dec. 4. 16:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: részben igazad van, éppen ezért nem tettem meg eddig se. (pedig lett volna rá alkalmam.) De ugyanakkor úgy érzem, hogy ő megbízhat bennem annyira, hogy tudja, soha nem nyomulnék rá a menyasszonyára (aki nem is az esetem...). Ráadásul a hangnem ahogy mondta, hogy ne találkozzak vele, elég furcsa volt... valahogy úgy vagyok vele, hogyha megtudná, legalább kéne adnia valami konkrét választ arra, hogy bennem nem bízik-e, vagy a párjában?
2011. dec. 4. 16:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Találkozz vele!

Ha megtudja, legalább meglátod te is, meg a menyasszonya is, hogy milyen IGAZÁN a barátod.

2011. dec. 4. 16:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Én kíváncsi vagyok a történtekre, úgyhogy kérek beszámolót, hogy hogy döntesz, miért. Ha találkoztok mi történt, és megtudta-e a barátod, ha igen, akkor mi lett a szitu.
2011. dec. 4. 16:43
 9/10 A kérdező kommentje:
Na szal. Találkoztunk, hogy együtt nézzünk a barátomnak ajándékot szülinapjára... és kiderítette. Eléggé kiakadt azon, hogy nem mondtuk el neki, és hogy letagadtuk (de végülis, nyilván nem fogjuk elmondani neki, hogy éppen a szülinapjára veszünk ajándékot.) De sikerült tisztázni mindent, szal nem lett baj.
2011. dec. 5. 20:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Oké, örülök, hogy nem lett gond belőle.
2011. dec. 5. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!