Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit hazudjak a felesegemnek, hogy hova megyek, mikor talalkozni akarok egy masik csajjal akibe szerelmes lettem?
Figyelt kérdés
Egyre tobbet akarok talalkozni azzal a csajjal, nagyon szeretem ot, akkor szoktunk talalkozni mikor a felesegem dolgozik, de ez sajnos igy csak heti 1 alkalom. De ha otthon van nem tudom mit hazudjak neki, hogy hova megyek? Jo lenne nehany otlet, de kerlek titeket, kimeljetek a durva beszolastol. Szerelmes vagyok, es tudom nemsoka dontest kell hozzak, hogy ki is kell nekem? Ugy erzem a felesegemet mar nem szeretem ugy, mindeig csak a masikon jar az eszem, amiest reggel kinyitom a szeme, es egesz nap, olyan boldog vagyok mikor vele lehetek.2011. dec. 2. 20:17
51/54 anonim válasza:
Eltelt egy év, mi lett veled ?:)
52/54 anonim válasza:
Vajon mi lett vele? nem mindegy mi lett vajon szegeny felesegevel mert a levelezes vegen annyi gerincnem volt benne hogy arra valaszoljon hogy van gyereke vagy sem...csak a kis egoist onsajnalat spriccelt a levelezesbol...illettve a kis sajnalkozo leirasokbol pedig tobben is kerdeztek hogy mi van a csaladdal vagya gyerekekel vajon na azota lehet hogy bigamista es osszekoltoztek mind harman.. ha olvasod eseteleg vaalszolj ha meg a gerinced megvan...csaoo
53/54 anonim válasza:
Hmmm amúgy a helyzet meglehetősen tipikus. Sajnos nem ritka. Húsz éves kislányok sokszor néznek fel és szeretnek bele harmincas pasikba biztos egzisztencia anyagi körülmények igazi férfi legyünk őszinték tisztelet a kivételnek de igazán a húszas évei végén a harmincas elején ér be egy férfi. És ezt férfiként mondom. Azonban az esetek nagy részében ez nem lesz tartós. Pár évig is eltarthat de a lány sanszos hogy dobbantani fog ami most baromi imponáló az egy idő után megkopik. És itt nem is a szexuális teljesítményre gondolok. Hanem a lány is beérik korban eltűnik a rózsaszín köd a szeme elől és rájön hogy a húszas éveit egy emberrel töltötte aki már negyvenes. Beindul az anyai ösztön, hogy ha gyereket szül neki akkor hány éves lesz az apuka mire a gyerek felnő stb.. És hát emberből vagyunk ott lesz körülötte a sok 25-35 éves férfi korabeliek. A fickó erre alaposan ráb!szhat.
54/54 anonim válasza:
a sziv nem hazudik,ami belülről jön az az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!