Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit hazudjak a felesegemnek, hogy hova megyek, mikor
talalkozni akarok egy masik csajjal akibe szerelmes lettem?
Figyelt kérdés
Egyre tobbet akarok talalkozni azzal a csajjal, nagyon szeretem ot, akkor szoktunk talalkozni mikor a felesegem dolgozik, de ez sajnos igy csak heti 1 alkalom. De ha otthon van nem tudom mit hazudjak neki, hogy hova megyek? Jo lenne nehany otlet, de kerlek titeket, kimeljetek a durva beszolastol. Szerelmes vagyok, es tudom nemsoka dontest kell hozzak, hogy ki is kell nekem? Ugy erzem a felesegemet mar nem szeretem ugy, mindeig csak a masikon jar az eszem, amiest reggel kinyitom a szeme, es egesz nap, olyan boldog vagyok mikor vele lehetek.
csak három hónap? jaj bocs, az még semmi! (ez volt az irónia) vagy mit vártál erre?! és hány hónapig szándékozol még három ember életét megkeseríteni?
2011. dec. 2. 20:29
12/54 A kérdező kommentje:
Annyira vagyom erre a csajra, hogy mikor lehetek ujra vele, olyan boldog vagyok olyankor, pedig szex nem is van minden alkalommal, olyan jo odabujni hozza, megerinteni, ez mindent meger nekem, egy vilag omlott ossze bennem, mikor azt mondta meg a multkor h nem jon tobbett hozzam, ugy erztem meghalok. 8 eve erztem ilyet utlojara es nem hittem hogy ujra megtortenik velem. En 33 vagyok, o pedig csak 20 eves.
2011. dec. 2. 20:30
13/54 A kérdező kommentje:
De az a baj, hogy ugy erzem nem tudok lemondani a felesegemrol sem.
2011. dec. 2. 20:31
14/54 A kérdező kommentje:
Rettegek attol a naptol mikor dontenem kell majd.
2011. dec. 2. 20:31
15/54 anonim válasza:
Az egyetlen probléma, hogy te csak saját magadat szereted. Ha szerelmes lennél a feleségedbe vagy a szeretődbe nem kényszerítenéd őket ilyen megalázó helyzetbe. Egyszerűen önző vagy.
2011. dec. 2. 20:35
16/54 anonim válasza:
nem látod a paradoxon abban, hogy iszonyú szenvedést okozol 2 nőnek, akiket te olyan nagyon "szeretsz"?
te csak magadat szereted, meg a farkadat
2011. dec. 2. 20:38
17/54 Shai-Hulud válasza:
Térj át a mohamedán hitre, és költözz ki Iránba - ha jól tudom, ott még van többnejűség - de ez nem biztos. (Ha nincs, akkor jól megszívtad.)
Aztán már csak a feleségedet és a szeretődet kell rávenni, hogy ők is menjenek veled. És ha ez sikerül, akkor mindhárman boldogan élhettek, míg nem találsz egy következő csajt, meg egy következőt, meg egy következőt...
De vigyázz, mert ott már néhány tevét is kell adnod az új asszonyért, mert a nő ott érték.
De legalábbis NÁLAD értékesebb.
2011. dec. 2. 20:40
18/54 anonim válasza:
egyébként meg ne rettegj attól a naptól, amikor majd döntened kell ;)
ugyanis, ha te nem lépsz semmit, hanem várod hogy mi lesz két dolog történhet:
a) feleség megtudja, és páros lábbal rúg ki. nem te döntesz.
b)csajszi nem bírja tovább, hogy semmibe veszed, és végleg lelép. megintcsak nem te döntesz.
dönteni csak akkor döntesz te, ha most azt mondod, hogy elválsz, vagy a csajt dobod ki.
2011. dec. 2. 20:40
19/54 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy onzo vagyok, de soha nem hittem, hogy ilen helyzetbe kerulok, en soha nem csaltam meg a felesegem idaid, es nincs is buntudatom, az egyetlen ami zavar, az az hogy nyugtalan vagyok, mert bujkalnunk kell, es ez nem jo, mar sokan sejtik hogy van valami koztunk, de ugy erzem ha barmi baja esne, vagy eltunne az eletembol abba belehalnek, mar csak attol haldoklom lelkileg ha latom, hogy szomoru. Szeretm ot, o az en drag kicsi kincsem. Nebantsatok kerlek, millio ilyen eset van a vilgban, es nekem ezt meg meg kell oldanom, nem pedig csak azt halljam mindenkitol milen patkany vagyok, hhiszen eni is emberbol vagyok, es a szivem szeret valakit, es az egesz ami edekes, az az, hogy nincs buntudatom. Olyanokra vagyom hogy egszer tancolhassak vele, egyszer egyutt furodjunk es egyebb romantikkus dolgokra, ugy erzem nem vagyok onmagam az utobbi dioben, ne bantsatok engem ezert, hisz vannak nallam ezerszer rosszabb emberek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!