Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit hazudjak a felesegemnek, hogy hova megyek, mikor
talalkozni akarok egy masik csajjal akibe szerelmes lettem?
Figyelt kérdés
Egyre tobbet akarok talalkozni azzal a csajjal, nagyon szeretem ot, akkor szoktunk talalkozni mikor a felesegem dolgozik, de ez sajnos igy csak heti 1 alkalom. De ha otthon van nem tudom mit hazudjak neki, hogy hova megyek? Jo lenne nehany otlet, de kerlek titeket, kimeljetek a durva beszolastol. Szerelmes vagyok, es tudom nemsoka dontest kell hozzak, hogy ki is kell nekem? Ugy erzem a felesegemet mar nem szeretem ugy, mindeig csak a masikon jar az eszem, amiest reggel kinyitom a szeme, es egesz nap, olyan boldog vagyok mikor vele lehetek.
Arról nem is beszélve hogy mit akarsz egy 20 éves gyerektől? A feleségedről meg nyugodtan mondj le, most már nem kell azon gondolkoznod hogy lemondj e róla, ezt akkor kellet volna mikor a pedofília határát súrolva megcsaltad.
2011. dec. 2. 21:29
32/54 anonim válasza:
Egy húszéves azért nem gyerek, egy harmincéveshez képest sem.
2011. dec. 2. 21:31
33/54 anonim válasza:
Hát azért ha 3 évvel ezelőtt csinálja, most akár börtönbe is ülhetne.. 13 év az már kezd sok lenni, ne érts félre nem ez a bajom, személyes körökben van olyan barátom aki 18 évvel idősebb hölgyeménnyel van együtt, a problémám az amit a szerencsétlen feleséével csinál.
2011. dec. 2. 21:38
34/54 anonim válasza:
Válj el, egyszerűbb lesz az életed, ha megcsalod, máár a kapcsolatotok sem frankó, jobban jártok, pláne a feleséged, akinek nem kell parasztvakításban élnie.
2011. dec. 2. 22:33
35/54 anonim válasza:
Te szemétláda! Gerinctelen féreg vagy! Önző vagy! Hogy tehetsz ilyet? Abba belegondoltál, hogy fordított esetben neked hogy esne?
Itt mindenki szid, megvet, legszívesebben mindenki leköpne téged. Meg is érdemelnéd!
De te ezt még vissza fogod kapni az élettől! Ki mint vet, úgy arat!
S válj el a feleségedtől! Ha minden rendben van otthon, akkor mi a fészkes bajod van?
Megérdmelenék egy utolsó mocskos ribancot, mint ez a kis 20 éves is, állj vele össze, úgysem fog veled maradni. Vagy jól kihasznál, hátad mögött megcsal (akkor megutdnád, milyen érzés is). Majd akkor visszakívánhatod a régi életedet.
2011. dec. 3. 08:03
36/54 anonim válasza:
Idéznék Isaac Asimova Alapítvány c. trilógiájából:
"... az a jó hazugság, ami nem szégyenli önmagát!"
Remélem a korábbiakkal szemben én segítettem neked. De a helyzeted csak rosszabb lesz.
2011. dec. 4. 17:29
37/54 anonim válasza:
Nem olvastam végig a kommenteket, sőt a te kommentjeid sem !Én egyet tudok, ha te szerelmes lennél akkor nem haboznál , már rég elköltöztél volna és együtt lennél a 20 éves leányzóval ! Nem kell ahhoz egyből beadni a válópert te is tudod ... szóval szerintem neked csak az "új" tetszik ebben a lányban !Két szék közül a földre fogsz esni, mert a feleséged ha megtudja tuti ki fog dobni, egy 20 éves leányzó meg lássuk be még nem érett teljesen , még előtte az élet , sok mindent ki akar próbálni stb. Inkább a házasságodba kellett volna újat vinni, hisz rég együtt vagytok ...de az új nem egy másik nő ezt te is tudod !
én azt tanácsolom dönts minél hamarabb !!!! de nehogy azt hidd, hogy jobb lesz egy 20 éves csaj mellett !
2011. dec. 4. 17:43
38/54 anonim válasza:
Két szék közül a pad alá eset.
1. Sztem a 20 év körüli barátnőd idegileg már nem fogja bírni.
2. A feleséget előbb-utóbb rájön, hogy mi a szitu, ezt megérzi egy nő illetve majd rajtad is lehet látni, hogy zavart vagy.
Szóval döntsél, mind1, hogy hogyan.
Ha sokáig húzod, mindkettőt elveszíted!!!!
2011. dec. 4. 18:03
39/54 anonim válasza:
Felfordul a gyomrom a hozzád hasonló szemetektől! Én nem neveznélek férfinak! Elég buta az a 20 éves csaj is aki leállt veled, de úgy sem lesz egy hosszú életű kapcsolat, az tuti.
2011. dec. 4. 18:18
40/54 anonim válasza:
AZt hiszem hogy te is tisztaban vagy hogy ez hosszutavon nem gyumolcsozik.Mert eloszor is te lassan majd oregszel a csaj meg ugye meg mindig fiatlabb lessz nallad..aztan majd acsajnak is viszked a nemiszerve es esetleg te majd nem birod a napi tobbszori dugast hosszutavon mert oregszel akkor fog a csaj mas iranyba is nezelodni es majd talal mast aki jobban megdugja mint te akkor majd a szived fog meghasadni es akkor fordul majd a kocka...ja es ha gyereket is akarna mert mondjuk az is a fiatal asszonyok terve hosszu tavon..erdekes hogy teneked meg nincsen vagy nem tettel errol emlitest ha viszont van akkor meg csunyabb a helyzeted mert akkor egy csigahoz tudlak hasonlitani akinek gerince sincsen csak huzza a nyalat maga utan mondjuk ez esetben az ondodaty amire a buta 20 eves lany ragadt de majd az is komolyra forditja es esetleg egyszer terhes lessz es akkro majd megkeresi a nejedet mert meg akarja tartani gyereket mert valahol azt szeretne .akkor te mit fogsz lepni vajon? mivel fogod tovabb hitetgetni...elvalsz elveszed..vagy tovabb bolonditod csiga modjara huzod magad utan a nyaladat...buntetlenul... szegeny te..igen szegeyke vagy lekiekben es szellemileg hogy nincsen benned semmi akarat mert attol felsz hogy afiatalt elveszited de nem mersz az asszony ele allni otthon hogy targyilagossan a valosaggal szembe nezzel...sajnallakmert te azzal takarozol hogy sok mas ember is ezt teszi..Ez igaz de azok nem sullyednek idaig hogy meg mutogassak is a butasagukat mert minden mas normalis emebr ha felre is dug de vagy lep egyrol kettore vagy abba hagyja es vagy az asszont vagy auj csaj lapatra teszi vagy egy ket talakozas utan ra jon hogy a csaldi otthont nem erdemes felboritani egy alkalmi futo kalandra foleg ha fiatal es kellemes a csaj mert az is valltozni fog mig ki nem erlelodik benne amivel majd ra jon hogy te sem vagy kulomb mint sok mas linkoci aki csiga modjara a nedvet huzza maga utan es igerget aztan ha baj van eltunik vagy gerinctelenul nem vallalja a tettet, Vajon hogy reagalanl egy veletlen talalkozasra amikor a nejeddel mennel es szmben jonne a kis fiatal lanyka..vagy forditva amikr a csajszival setalnal kezen fogva es az asszonyod jonne veletek szemben vagy mas ismerosakinek aztan majd magyarzkodhatsz hogy kinek mikor mit hazudjon..na ezekre is gondolj amikor az agyba bujsz otthon vagy acsajszival egyutt hemperegsz.... tovabbi sok sikert es almatlan ejszakat kivanok...esetleg egy varatlan terhesseget ami majd ujjabb terveket kenyszerit benned...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!