Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit hazudjak a felesegemnek, hogy hova megyek, mikor talalkozni akarok egy masik csajjal akibe szerelmes lettem?
Figyelt kérdés
Egyre tobbet akarok talalkozni azzal a csajjal, nagyon szeretem ot, akkor szoktunk talalkozni mikor a felesegem dolgozik, de ez sajnos igy csak heti 1 alkalom. De ha otthon van nem tudom mit hazudjak neki, hogy hova megyek? Jo lenne nehany otlet, de kerlek titeket, kimeljetek a durva beszolastol. Szerelmes vagyok, es tudom nemsoka dontest kell hozzak, hogy ki is kell nekem? Ugy erzem a felesegemet mar nem szeretem ugy, mindeig csak a masikon jar az eszem, amiest reggel kinyitom a szeme, es egesz nap, olyan boldog vagyok mikor vele lehetek.2011. dec. 2. 20:17
21/54 anonim válasza:
jaj de nagyon megható kisregény, köszi. itt nem fogsz önigazolást találni, és máshol se. ha annyira szereted, legyél vele, legyetek boldogok! de ne hazudj szegény feleségednek! ha ezt tovább folytatod mindenki csak sérül! az imádott csajod is.
22/54 anonim válasza:
Dehogy vagy te szerelmes. Aki szeret valakit az nem kényszeríti bele ilyen helyzetbe. Itt csak a saját kényelmed számít semmi más.
23/54 anonim válasza:
Új hús, mi? És ha ezt is megunod?
Tudod, egyes arab népek levágnák a f@szodat ezért...
24/54 anonim válasza:
Ha szeretnéd, már elváltál volna, akkor is, ha a feleséged öngyilkossággal fenyegetőzne, és nem fordulna meg olyasmi a fejedben, hogy egy másik nőről nem tudsz lemondani.
25/54 A kérdező kommentje:
MENNYETEK MAR, KIS ALSZENTEK, MINDENKI EZT CSINALJA, MINDEN PASI MEGCSALJA A FELESEGET, DE MOST SZERELMES VAGYOK, mit akartok mar tollem, en azt kerdeztem,hogy mit hazudjak itthon.
2011. dec. 2. 21:06
26/54 anonim válasza:
nem vagyunk álszentek, és nem minden pasi csinálja ezt, csak te magadból indulsz ki. komolyan azt hitted, hogy majd tanácsokat kapsz, hogy mit hazudj otthon? te menj a fenébe! azt csinálsz amit akarsz.
27/54 anonim válasza:
Nem a férfiak csinálják ezt hanem a csótányok. Gondold magad ennek a két nőnek a helyébe. Neked, hogy esne ha ezt tennék veled? Ha férfi lennél, lenne bátorságod rendezni ezt a helyzetet. De te inkább gyáván hazudozol ahelyett hogy felvállalnád a tetteidet és a következményét.
29/54 anonim válasza:
Mi lenne ha most kivételesen a napi 24 óra hazudásból csak egyetlen egy percig varázsolnál magadnak egy kis gerincet és elmondanád neki, hogy utálod és ott akarod hagyni? Most legszívesebben leköpnélek, de sajnos ezt nem áll módomban kivitelezni.
30/54 anonim válasza:
Utolsó megnyilvánulásodra mondom, hogy nagyon el vagy tévedve, és hiába hazudsz magadnak, egy FÉRFI sose csalná meg a feleségét, ezt (kiemelem még egyszer) FÉRFI nem csinálja. Ezt csak az ostoba, gyáva férgek csinálják, akik nem merik felvállalni magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!