Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit hazudjak a felesegemnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit hazudjak a felesegemnek, hogy hova megyek, mikor talalkozni akarok egy masik csajjal akibe szerelmes lettem?

Figyelt kérdés
Egyre tobbet akarok talalkozni azzal a csajjal, nagyon szeretem ot, akkor szoktunk talalkozni mikor a felesegem dolgozik, de ez sajnos igy csak heti 1 alkalom. De ha otthon van nem tudom mit hazudjak neki, hogy hova megyek? Jo lenne nehany otlet, de kerlek titeket, kimeljetek a durva beszolastol. Szerelmes vagyok, es tudom nemsoka dontest kell hozzak, hogy ki is kell nekem? Ugy erzem a felesegemet mar nem szeretem ugy, mindeig csak a masikon jar az eszem, amiest reggel kinyitom a szeme, es egesz nap, olyan boldog vagyok mikor vele lehetek.
2011. dec. 2. 20:17
1 2 3 4 5 6
 41/54 Shai-Hulud ***** válasza:
60%
Nyugodtan hazudd neki azt, hogy van gerinced. Ahogy eddig elhitte, ezután is el fogja hinni szegény.
2011. dec. 4. 19:32
 42/54 anonim ***** válasza:
60%
Ejj, ritkán írok választ, de most kivételesen megpróbálom. Nagy bölcsességet nem tudok mondani. Emberből vagyunk, megesik az ilyen. Az állatvilágból kiemelkedő emberre béklyókat vetnek a társadalmi elvárások, de az állat örökké ott fog lapulni, tetszik vagy sem, és ez hozhat ilyen élethelyzetet. Én a többséggel ellentétben - a fentebb leírtak miatt - nem hordalak le, nem hurroglak le utolsó szemét patkánynak, mint azt tették páran előttem. Viszont be kell látni, hogy erkölcsileg igencsak szürke zónába érkeztél. Félsz a bomba robbanásától, de ahogy a szavaidat átlátom, a bomba egyre csak ketyegni fog, mert az érzelmeidet nem tudod elfojtani, és bármikor robbanás következhet. Ha miattad történik meg, ha nem, ez el fog jönni. Még reménykedsz, amit teljesen megértek. Lehet, hogy egy-két év múlva már csak meginogásként fogod értékelni ezeket a napjaidat, heteidet, és a szíved visszatalál a párodhoz. A robbanástól viszont összedől a lelki világod, de az állapotok lenyugodása után, ha az érzelmi túltelítettségből már kilátsz, remélhetőleg az ésszerűség mezejére lépsz. Szurkolok, barátom. Ha engem kérdezel, döntésre sarkallak előbb vagy utóbb, és te is írtad, hogy efelé hajlasz. Kitartás!
2011. dec. 5. 08:42
 43/54 anonim ***** válasza:
42%
23/F, lemaradt
2011. dec. 5. 08:53
 44/54 anonim ***** válasza:
77%

Szia Drágám,

Most megyek félre kúrni, de azért szeretlek no para. Na pááá

P.S.: Ne aggódj kottont veszek.

Szeretettel:

A Férjed

Problem?

2011. dec. 20. 21:49
 45/54 anonim ***** válasza:
70%

Ha olyan ki.aszott szerelmes vagy, akkor miért nem hagyod el a feleséged és lépsz le a csajjal? Ennyi lenne a megoldás.

Miért nem teszed meg?

2011. dec. 20. 21:50
 46/54 anonim ***** válasza:
maszturbálj sokat
2011. dec. 20. 21:57
 47/54 anonim ***** válasza:
Akkorsok sikert es probaljad meg feldolgzon a megjegyzesekbol azt ami hasznos volt...De meg mindig nem valaszoltal hogy neked vajon van-e gyerekedotthon az asszontol mert ez is erdeekesse tenne a rollad atfogo kialakitott kepet...mert ha van hogy nezel a gyerekek szemebe..na es ha van hany eves vagy evesek? n akkor most mit lepsz hogyan tovabb ... Varom a reakciodat ha mert bele merultel ebbe a levelezesbe ...
2011. dec. 22. 02:56
 48/54 anonim ***** válasza:
54%
az ilyen f.szokat felkéne akasztani.. megérdemelnéd komolyan mondom--------többiek bocs a durva hozzászólásért muszály volt
2012. máj. 20. 12:33
 49/54 Szandykah ***** válasza:
81%

Édesapám is így kezdte.. Azóta másik felesége van és egy lánya...

Gratulálok! Gerinctelenség. De persze ha egy nő csinálja ezt akkor már r*banc meg k*rva és egyebek.. Bízom abban, hogy lebuksz és a feleséged megtalálja azt a férfit aki nem olyan gerinctelen, mit te!

2012. júl. 16. 16:39
 50/54 anonim ***** válasza:
100%
Azon elgondolkoztál már, hogy milyen nő az, aki 20 évesen, tudva, hogy feleséged van (és talán gyerekeid is) viszonyt kezdett veled, egy 33 évessel ? Mivel nem érte el, hogy otthagyd érte a családodat, elkezd zsarolni, hogy ő már nem bírja ezt, döntésre akar kényszeríteni. Talán majd az fog következni, hogy olyan időben küld neked sms-t, amikor a feleséged is olvashatja, akarattal fog lebuktatni. Elkezdődik a nők vetélkedése, esetleg összeesküsznek ellened, s egyszerre rúgnak ki. Megérdemled.
2012. dec. 12. 21:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!