Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek: fiúnak érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek: fiúnak érzem magam mellette, pedig lány vagyok?

Figyelt kérdés

Szerintem összetett a probléma. Érdekelne olyanok véleménye is, akiknek hosszú kapcsolatuk van (több éves), hátha tudtok segíteni rájönni, mi lesz így velünk hosszú távon.

Fél éve vagyok a barátommal, én 23, ő 27 éves. Nem érzem köztünk azt az igazi meghittséget, amire szükségem lenne. Legtöbbször úgy érzem magam, mintha csak egy barátja, vagy haverja volnék női csomagolásban. Számomra igazán csak a petting, szex teszi világossá, hogy ez egy férfi-nő kapcsolat is.

Nem csak a szexre kellek neki, ezt tudom. Szex terén egyébként mindig figyelmes velem, érdekli, hogy jó legyen nekem, és kérdezi is, mit, hogyan csináljon, hogy élvezzem.

Van igénye a közös programokra, mint mozi, beülni valahova, keres, csak úgy, hogy beszéljünk.

De: soha nem beszél az érzéseiről, sem a kapcsolatunkról. Még csak annyit sem mond, hogy hiányoztam. Mindig csinos vagyok, de sosem jegyzi meg, hogy észre is vette volna. Mintha csak egy haverjával lenne. Ha én beszélek, írok neki az érzéseimről, elereszti a füle mellett, nem is reagál semmit.

Ha a meghittséget nézzük, nem áll közelebb hozzám, mint akármelyik barátom, vagy fiú ismerősöm. Arra van igénye, hogy felületesen elbeszélgessünk mindennapi dolgokról, de azt nem érzem, hogy igazán bele akarna folyni a dolgaimba.

Ha mesélek neki az örömeimről, félelmeimről, a múltamról: meghallgat, de nem úgy reagál, mint aki el akar merülni a témában.

Nyilvános helyen nem fogja a kezem (otthon sem), nem ölel át, nem karol belém, hozzám sem ér.

Ő azt mondja, aki férfi, az nem tudja megmutatni az érzéseit. De ennyire?

Srácok és lányok, szerintetek én vagyok a túl romantikus, és a túl érzékeny? Én várok sokat?

2011. dec. 2. 15:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lassan két éve vagyok együtt a barátommal. Ő sem a szavak embere, de szeretget, puszilgat, megölel, rámmosolyog. Nem nagyon mondja ki az érzéseim, s kimutatás terén is ennyi, amit leírtam. De tudom, hogy szeret. Néhanapján, amikor odáig jut a kapcsolatunk, hogy ki kell beszéljük magunkat, valamikor ő is megnyílik. A szemén látom, hogy szeret, ahogy megölel, mindenből süt. Engem sem szokott megdicsérni, csak nagyon ritkán. De én így fogadtam el, így szeretem. Senki sem hibátlan, de azt tudom, hogy bármikor bármiben számíthatok rá, mindig mellettem áll, és mellettem fog állni.

Nincsenek nagyon közös programok, mert sokat dolgozik. Ez van. Majd későbbiekben bepótoljuk ezt is, most a közös jövőt igyekszünk felépíteni.

2011. dec. 3. 09:00
 12/13 anonim ***** válasza:
A probléma ami érzel teljesen jogos, de sajnos vannak ilyen primitíven gondolkodó fiúk is (egy "igazi férfi sosem mutatja ki érzelmeit sablonszöveg)
2011. dec. 6. 08:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem valami múltbéli esemény miatt ilyen..vagy nem tudom,nem volt jó az anya-fia kapcsolat,mert az is elég fontos!

Én azt tanácsolnám,hogy beszélgess vele,kérdezgesd az érzéseiről,hogy lássa,hogy te figyelsz rá..és ne add fel,ha nem tárulkozik ki még ilyenkor se.

2011. dec. 26. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!