Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 eves lany vagyok. Van egy baratom akivel mar egy evnel tobb ideje vagyunk egyutt es nagyon szeretem. Az baj ha mellette meg "bele vagyok esve" sztarokba, vagy hogyha tetszik egy fiu? De NEM CSALNAM MEG!
Figyelt kérdés
2009. febr. 18. 13:58
1/10 anonim válasza:
Az normális ha a barátodon kívül más fiúk is tetszenek, te még nagyon fiatal vagy, ez így van jól. Egy csomó mindent meg kéne még tapasztalnod, a sztárok pedig nem jelentenek alternatívát, majd elmúlik.
2/10 anonim válasza:
nem baj ha vannak ojan sracok akik meg bejonnek neked,addig amig nem fogadnad el azt h az illeto sraccal jarj a baratod helyett..vagy addig amig a baratod fontosabb es nem csalnad meg:)
3/10 anonim válasza:
1. a sztárokba minden korodbeli lány bele van esve
2. hűséget fogadtál nem vakságot
csak ennyit szerettem volna
4/10 anonim válasza:
Az hogy bele vagy esve sztárokba az nem gáz mert az egyértelműen csak plátói szerelem.HA pedig tetszik egy fiú az csak akkor gáz ha gondolsz rá ill. ha a pasidba se vagy szerelmes csak (nagyon)tetszik.
5/10 anonim válasza:
Melyik sztárba vagy beleesve??Írd be a keresőbe,hogy sztárok smink nélkül.És gyönyörködj!!!
6/10 A kérdező kommentje:
Joe Jonasba!:D
2009. febr. 18. 15:54
7/10 A kérdező kommentje:
nem kaptam rola smink nelkuli kepet...:(
2009. febr. 18. 16:03
9/10 anonim válasza:
Szia! Én is 14 éves lány vok, és mi is több mint 1 éve együtt vagyunk a barátommal. :) Ez szerintem természetes dolog h majmoljuk a sztárokat :)
Én is mindig megnézek minden jó pesit(gondolom a barátom is ha nem vagyok ott akkor ő is megnézni a szebb lányokat.)
Szerintem ezzel nincs semmi gond :)
10/10 anonim válasza:
sztárokba xD?
Minek ?:D mikor tudod hogy ugysem lehet a tied ?
1.csk aludni nemfox tudni tőle
2.méghozzá nemismagyar szerintem elsem tudnál vle normálisan beszélgetni.
3.tul idős is lenne hozzád.
szwal ezt nemértem h mi értelme van? ugysem venne észre hány milliárd rajongoja van?
bocsi ha bunko vltam..de nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!