Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk/Lányok. Ti mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Lányok. Ti mit gondoltok arról ha egy fiú megnézi egy másik lány fenekét miközbe ott a barátnője mellette?

Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 15:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szánalmas.
2009. nov. 16. 15:31
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
Hűséget kell fogadni, nem vakságot. Mondjuk ha feltűnően nézi az nem valami szép dolog. De szerintem annyi belefér h megnézi 1-2 másodperc alatt, és nem fél percekig bámulja. :)
2009. nov. 16. 15:33
 3/13 anonim ***** válasza:

Szarul esne, és ez elég gáz.

De ha még is megtörténik mert velem is volt már hogy megnéztem de nem feltűnően.

2009. nov. 16. 15:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hja, nem vakságot, de tiszteljen már meg annyival, ha velem van nem csinálja..
2009. nov. 16. 15:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Igen, legalább annyi h ne előtte tegye
2009. nov. 16. 15:37
 6/13 anonim ***** válasza:

pont ezaz....hogy ha van benne egykis tartás, meg jómodor akkor a barátnője jelenlétében nemfogja ezt csinálni.

ez pusztán csak a férfi agyi kapacitásától függ, hogy eljut e az agyáig, hogyha a barátnője jelenlétében csinálja ezt, akkor ezzel magát minősíti...

2009. nov. 16. 15:37
 7/13 anonim ***** válasza:
94%
legalább látja,hogy az enyém szebb:D
2009. nov. 16. 15:38
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

én szivatni szoktam ezzel a barátnőmet :D

de az , hogy megnézem semleges számomra csak a reakcióira vagyok kíváncsi :D

2009. nov. 16. 15:45
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar ha megnézi, persze mindig ügyel rá, hogy ne legyen feltűnő. De ha egy szép lányt látok, még én is megnézem nő létemre, akkor miért várjam el a barátomtól hogy rá se pillantson?! Néha együtt értékeljük a látottakat :)
2009. nov. 16. 19:19
 10/13 anonim ***** válasza:
49%
Fú, mikor még nem voltam barátom én is így voltam vele, hogy engem ugyan nem fog zavarni ha más lányokat megnéz, elvileg csak hűséget fogadott. De legelőször mikor észrevettem... hát, eldurrant az agyam, de csak szépen csendben, belül, előtte a világért sem mutattam volna. De azért kérdezgette mi a baj...
2009. nov. 16. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!