Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk/Lányok. Ti mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Lányok. Ti mit gondoltok arról ha egy fiú megnézi egy másik lány fenekét miközbe ott a barátnője mellette?

Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 15:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
49%
A barátom sportot űz ebből... Minden feltűnőbb kurv@s lányt megnéz, ami még nem is lenne gond, ha nem úgy csinálná, hogy még követi is a fejével, vagyis képes megfordulni is, ha nagyon extrém a csaj... Na és mindezt az én jelenlétemben. Számomra ez iszonyat megalázó! De ha kiakadok mindig az a válasz, hogy ez csak egy r!banc volt, engem meg imád... Azért köszi... Szóval ez undorító dolog a pasiktól!!
2009. nov. 17. 13:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Két dolog juthatna eszedbe:

1. önkritika

2. ennek hiányában a "debunkó"

Pontosabban 4:

3. megkédezem a gy.k. hu-n

4. nem azonnal, de az 1. pont értelmében kommunikálni kezdek vele/kipuhatolom, van-é a hátsó felemmel, egyebemmel gondja, hátha esetleg hirtelen felindulásból tartósan tenni akarok az ügy érdekében...?

2009. nov. 17. 16:08
 13/13 csőrikee válasza:
Nálunk változó az ilyen a barátommal, valamikor együtt csámcsogunk az embereken,valamikor meg ráförmedünk egymásra.. volt már olyan,hogy láttam hogy nézett egy lányt és rászóltam mert nem bírtam megállni / ez a baj egyébként,hogy nem tudom visszafogni magam/ és akkor az a válasz,hogy vagy a kutyát vagy a motort vagy a kocsit néztem.. vagy hogy azthittem egy ismerős.. vagy nem néztem oda.. nem tudom mi az igazság.. de vak nem vagyok.. de kár ezért szólni erre rájöhetnék már mert ha 1pillanatról van szó az nem bűn az utána fordulós se de az már gáz és a lánynak megalázó.. =/
2010. aug. 23. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!