Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tud rásegíteni a lány hogy a fiú mellette maradjon? (persze a fiú szerelmén kívül)
Finom ételekkel, és kedves viselkedéssel :-) No meg a saját szerelmével :-)
És persze nem árt, ha változatosan viselkedik. A fiúk sokszor vágynak a változatosságra.
apróságok.. pl en letoltottem egy konyvet a szexmasszazsrol, vettem egy adag masszazsolajat, és kiprobaltam rajta :D
meg suss neki neha random sutit
szeresd nagyon
légy figyelmes
bátorítsd ha el akar menni a haverjaival, kerdezd hogy milyen volt
szervezz kozos programokat, pl kiallitas, amit a fiuk annyira nem szeretnek, de biztos van olyan, ami ot is erdekli, pl a bodies megy most
te is bokolhatsz neki, nem csak ő neked :D
kezdemenyezz szexet, és néha "kapd el" akkor is,ha nem lesz belole semmi, csak kényezteted picit
:D
Néhány apróság:
Fürödtél már vele? Fürdetted őt?
Előfordult már, hogy nem az ágyban estetek egymásnak? Hanem valami véletlen helyszínen, csak úgy a pillanat varázsa alatt?
Általában, mikor együtt vagytok, valami csinos, sokat sejtető ruha van rajtad?
Szoktál kedveskedni vele úgy is, amikor épp nem az a cél, hogy egymásnak essetek?
Vagy, ha ő simogat meg mondjuk olyankor, amikor éppen mást csinálsz, hogyan reagálsz? Eltűröd, elhessegeted, vagy nevetsz, és te is incselkedsz vele kicsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!