Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri kedves, és rendes, egyszerű lánynak lenni manapság?
Mert úgy veszem észre, hogy ha nem változom meg akkor
életem végéig egyedül leszek.
Ha kedves, rendes és egyszerű lány vagy, kevesebb rossz élményed lesz a pasikkal, nem fognak dobálni, mint egy rongyot, de kevesebb, cserébe hosszabb kapcsolatod lesz szerintem.
Barátnőmet kedvesnek, rendesnek és "egyszerűnek" gondolom, együtt vagyunk több, mint egy éve és mindkettőnknek ez az első kapcsolata.
20/F
jajj gyerekek... :D
Tejbegríz ne vitázz lányokkal, mert begolyózol :D Nekik tök alap, hogy mindig pörög az agyuk, de ez nekünk férfiaknak árt :)
Egyébként elolvastam pár kommenteteket, de nemértem belőle semmit! :S:D
"jajj gyerekek... :D
Tejbegríz ne vitázz lányokkal, mert begolyózol :D Nekik tök alap, hogy mindig pörög az agyuk, de ez nekünk férfiaknak árt :)
Egyébként elolvastam pár kommenteteket, de nemértem belőle semmit! :S:D"
Nem baj. :D Szerintem tejbegríz sem ért, én sem őt. Kvittek vagyunk. Amúgy is tudtam, hogy valami felesleges vita fog kialakulni. :D Már mindegy.
Azt egyébként nem tudom honnan veszitek,hogy csak a gép mögül ismerkedek. Volt egy időszak amikor ismerkedtem,
de én sem jártam túl sok sikerrel. Azóta inkább meghunyászkodtam egy kicsit. Most úgy döntök, hogy jobb egyedül így.
Mivel no vagyok az en szemszogembol fogok irni. En is azt tapasztaltam h a ferfiak tobbsege mindig a szep lanyokra hajt akkor is ha nem sok eselye van a valosagban arra hogy tenyleg osszejojjon valami. En sem kellettem senkinek max az ilyen nincs lo jo a szamar is szituaciokat eltem at. Hozzateszem rajtam volt sulyfelesleg(5-10kg).
Volt h egy atlagos srac jott be persze neki a csini csaj kellett a munkahelyunkrol(akinek o egyaltalan nem sot a lany felhaboritonak talalta h bejon neki)
Csak anyit tudok tanacsolni h ne add fel keress olyan pasit aki teged szeret. Vagy olyat akit mar jol atvertek kihasznaltak a szep lanyok(de ne tejbegriz urat szerintem nala mar nincs eselyed XD ) es ertekelni tudja a jo tulajdonsagaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!