Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megéri kedves, és rendes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri kedves, és rendes, egyszerű lánynak lenni manapság?

Figyelt kérdés

Mert úgy veszem észre, hogy ha nem változom meg akkor

életem végéig egyedül leszek.

2011. dec. 2. 10:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 A kérdező kommentje:
Esetleg nehéz lett volna akkor odaírni azt, hogy akkor kinek megy az a hozzászólásod?:)
2011. dec. 2. 12:43
 52/76 anonim ***** válasza:
0%

Igen, ez a névtelenség velejárója. Névtelennek szólítottam, mert az, de a leírtakból végképp kiderül, hogy neki szólt.

Nehéz lenne kiírni a beceneveteket?

2011. dec. 2. 12:49
 53/76 A kérdező kommentje:

Milyen névtelenség?

Bemásolod ,hogy mikor írta vagy a százalékát odaírod.

Ilyen nehéz?

Jó hogy nem esett le először,hogy mire értetted.

Még azt sem írtad oda, hogy te mire értetted azt a mondatodat.

"Most visszautalnék oda, hogy azt ugye nem neked címeztem."

AZT Ugye? Mit azt?:)

2011. dec. 2. 12:52
 54/76 A kérdező kommentje:

Nincs becenevem.

A gyakori kérdések oldal is úgy állította be, hogy ha valaki szeretné akkor láthatóvá teszi a nevét.

Nem kötelező.

2011. dec. 2. 12:54
 55/76 anonim ***** válasza:
22%

Valóban, nem kötelező. Csak ez is sokat elárul rólatok. Így ti hivatkozhattok rá, hogy láttátok máshol a válaszaimat, és azokból mennyire látszik, hogy milyen lelki beteg, csőlátású, megkeseredett ember vagyok, aki csak kötekedni jár ide. És mindezt úgy, hogy névtelenek vagytok. Akkor milyen alapon, ha nekem esélyem sincs látni a ti előéleteteket?

Egyébként, amit korábban állítottál, nem igazán sikerült bizonyítanod is.

2011. dec. 2. 13:02
 56/76 A kérdező kommentje:

"Akkor milyen alapon, ha nekem esélyem sincs látni a ti előéleteteket? "

De van. Az adott kérdésnél tudhatod, hogy ki válaszol és mi a véleménye. :) A többi nem számít.

2011. dec. 2. 13:04
 57/76 anonim ***** válasza:
22%

Én vállalok mindent, amit itt leírtam, ez alapján meg lehet engem ítélni. Ez alapján írsz le.

De te esélyt sem adsz rá, hogy lássák miket írsz, kérdezel. Mert az akkor, ott nem számít. Szép.

Nekem a teljes előéletem ide számolható, neked csak az, amit itt mondasz. Ezt hívják kettős mércének.

Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy csak olyan lánnyal vagyok hajlandó kezdeni, akinek még nem volt három férfinál többel kapcsolata. És mikor megkérdezné valaki, hogy nekem mennyi volt, azt mondanám, hogy az nem számít.

Ez nevetséges.

2011. dec. 2. 13:15
 58/76 A kérdező kommentje:

Amivel hasonlítasz két teljesen különböző kategória.

Nem kötelező a névvállalása gyakorin, így is lett beállítva.

Ha te vállaltad, hogy minden hozzászólásodat nyomon követheti mindenki, akkor oké rendben van.Nyilván akkor azt is fel kéne fognod épp ésszel, hogy hogy más pedig maradt névtelen. De azt ne várd el senkitől sem, hogy téged "kövessenek".:)

2011. dec. 2. 13:19
 59/76 anonim ***** válasza:
0%
Csak azt mondtam, hogy ha valaki névtelen, akkor az ne hivatkozzon olyasmikre, amik abból következnek, hogy én nem vagyok az.
2011. dec. 2. 13:23
 60/76 A kérdező kommentje:

Mikor zárod le a témát?:)

Szerintem már végeztünk,nem?:D

2011. dec. 2. 13:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!