Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri kedves, és rendes, egyszerű lánynak lenni manapság?
Mert úgy veszem észre, hogy ha nem változom meg akkor
életem végéig egyedül leszek.
gép előtt ülnek legtöbben :)
amúgy én kifejezetten normálisnak tartom magam, és járok diszkóba, de nem inni, hanem keresni egy kedves, rendes, egyszerű lányt. :) 1x már találtam is(pontosabban a lány talált meg engem :D)
Te sem érted úgy látom.
Szerinted minden férfi egyenesen válaszol, úgy hogy nem bántja meg a másikat? Te szerinted tényleg csak egy egyszerű opció létezik? Ennyire nem bírod felfogni, hogy
a férfiak is sokszor tahó módon utasítja vissza a lányt, vagy éppen ott bántja ahol a legjobban fáj? Ezt is csak úgy gondolod, hogy levegőbe beszélek? Mikor velem (is) és több esetet is láttam, barátnőimmel is számtalanszor megesett, hogy a fiú bántotta meg.
Ha egy férfi közeledik, akkor a nőnek kell választani- Ha egy nő közeledik ,akkor férfi ugyanúgy elutasíthatja a lányt, ahogy a nő teszi azt a férfiakkal- Ilyen esetben pedig nem csak egy opció létezik, hogy a nők utasítják vissza csúnyán a férfiakat. Fordított esetben is igaz. A férfiak is sokszor ocsmány módon utasítanak vissza nőket.
Nem olyan hihetetlen ez,képzeld.
Hagyjátok ezt az értelmetlen vitát...
Vannak normális fiúk és normális lányok is. Nem kell túlmisztifikálni. 22F
Aki "férfi" létére ocsmány módon viselkedik, az nem férfi, hanem beképzelt kisgyermek.
Nem azért, de ez kiváló példa rá, hogy milyen férfiak kellenek nektek. A tahó, bunkó fajták. És még a szívetekre is veszitek. És ebből általánosítotok, pedig ez csak azokra érvényes, akik felé közeledtek is - ide viszonylag kevesen tartoznak.
Ezzel szemben az én példám valóban általános érvényű. Olyannyira, hogy nagyon kivételt sem tudok elképzelni, max 1 a 10 000-ből.
"Aki "férfi" létére ocsmány módon viselkedik, az nem férfi, hanem beképzelt kisgyermek.
Nem azért, de ez kiváló példa rá, hogy milyen férfiak kellenek nektek. A tahó, bunkó fajták. És még a szívetekre is veszitek. És ebből általánosítotok, pedig ez csak azokra érvényes, akik felé közeledtek is - ide viszonylag kevesen tartoznak.
Ezzel szemben az én példám valóban általános érvényű. Olyannyira, hogy nagyon kivételt sem tudok elképzelni, max 1 a 10 000-ből."
Szerinted honnan a francból fogják tudni, hogy az a pasi milyen, csak akkor tudják meg ha visszautasítják.
Te ennyire nem fogod fel ?
Úgy látom neked is agyadra ment sok minden, ezért is általánosítasz, te is úgy írsz kb mint a legtöbb ide írogató megkeseredett fiú:).
Mert a pasik nem veszik a szívükre a visszautasítást? Akkor mit szoktak rinyálni, h ogy jaj így a lányok meg úgy?:) TEljesen ellentétes vagy önmagaddal, amiket írsz.
"Mert a pasik nem veszik a szívükre a visszautasítást? Akkor mit szoktak rinyálni, h ogy jaj így a lányok meg úgy?:) TEljesen ellentétes vagy önmagaddal, amiket írsz."
De a szívünkre vesszük, és ezt is mondtam. Mikor írtam én olyat?
"Szerinted honnan a francból fogják tudni, hogy az a pasi milyen, csak akkor tudják meg ha visszautasítják."
Igen, akkor tudod meg milyen a pasi, ha elutasítod. És még én vagyok ellentmondásban önmagammal.
Hogy ismersz meg valakit, akit elhajtasz?
"De a szívünkre vesszük, és ezt is mondtam. Mikor írtam én olyat?
"
Úgy írod mintha a lányoknak olyan könnyű lenne, ha visszautasítják. Senkinek sem könnyű.
Jó hogy a szívükre veszik, még akkor is ha a pasi tahó. Pont ez a lényeg. A tahó viselkedést amit kapnak nagyon ritka kivétellell, de egy ébként senki sem szereti..
"Igen, akkor tudod meg milyen a pasi, ha elutasítod. És még én vagyok ellentmondásban önmagammal.
Hogy ismersz meg valakit, akit elhajtasz?"
"Nem azért, de ez kiváló példa rá, hogy milyen férfiak kellenek nektek. A tahó, bunkó fajták. És még a szívetekre is veszitek. "- Te ezt írtad. Én meg arra azt válaszoltam, amit.
Akkor tudja meg milyen a lány , ha a pasi visszautasítja. Senkiről sem rí le egyszerűen, ha a pasi tahó. Csak akkor ha visszautasítja. Világos? ( ha tahó módon utasítja vissza, fontos megjegyeznem.)
"Akkor tudja meg milyen a lány , ha a pasi visszautasítja."
Akkor tudja meg a lány, hogy milyen a pasi ha visszautasítja. Inkább így.
Hogy ismerek valakit akit elhajtok? Nem szoktam senkit sem úgy elhajtani, hogy sárba tiporjam.
De gondolom te sem akarsz olyannal ismerkedni, aki nem szimpatikus, vagy ha nem tetszik. Nincsenek nagy elvárásaim, de úgy én sem megyek bele egy kapcsolatba, ha nincs meg a közös szimpátia. Miért mennék bele, te belemész? Nem kényszeríteném magam egy ilyen kapcsolatba.
Ennyire nem bírod felfogni?
A fiúk nem bírják felfogni egyszerűen, hogy ami jó az rosszal is jár néha. Nem tetszhetünk mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!