Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri kedves, és rendes, egyszerű lánynak lenni manapság?
Mert úgy veszem észre, hogy ha nem változom meg akkor
életem végéig egyedül leszek.
Megint másrészről pedig ugyanolyan hangnemben írtam, ahogy te írtál válaszokat. Sehol sem hülyéztelek le.
Annyit mondtam, hogy nem érted a dolgokat. Én próbáltam elmagyarázni. De ez kevés ehhez.
A helyesírást pedig abszolút nem értem mi bajod van vele. Jó ha egy betűt elírtam, vagy tettem egy szóközt véletlenül, szokásom szerint. De értem már miért jössz ezzel, ha már mással nem tudnak érvelni, akkor jönnek ezzel a helyesírás hülyeséggel.
Esetleg tényleg egy két mondatom volt olyan, ami fogalmazásban nem volt túl jó.
Az nem neked ment. Direkt külön hozzászólásba írtam. :)
A személyeskedés pedig nem szubjektív fogalom. Linkeld be, hogy én hol kezdtem ilyesmit. Csak mert nem szokásom, pláne kezdeni.
Nem ócsároltalak. És az, hogy kétszer kell leírnod valamit nem feltétlenül azt jelenti, hogy én hülye vagyok. Főleg, ha nem tudod kifejezni magad értelmesen.
Sehol nem írtam,hogy hülye vagy.
Nem kezdtelek el ócsárolni maximum a téma miatt fogalmaztam úgy ahogy, de az is a témára érthető és nem rád irányult.
"ezzel a helyesírás hülyeséggel."
Ez a kijelentés annyira beszédes.
'"A helyesírást pedig abszolút nem értem mi bajod van vele. Jó ha egy betűt elírtam, vagy tettem egy szóközt véletlenül, szokásom szerint. De értem már miért jössz ezzel, ha már mással nem tudnak érvelni, akkor jönnek ezzel a helyesírás hülyeséggel. "
Így már többet mond.
Ne csak félszavas mondatokat" másolj be.
Hát úgy látom nem csak én írok néha értelmetlen dolgokat.
Most ezzel az egy mondatoddal mit akarsz mondani? Vagy mire célzol? :) Bővebben.
Lényegtelen. Úgy sem jutunk közös nevezőre.:)
És ez így jó.
"Névtelen vagy, ez már eleve sokat elárul. A helyesírás sem az erősséged.
Én pedig már nem vagyok gyerek, de ugye, mindenki magából indul ki.
Nem is én kezdtem el személyeskedni persze ez sem zavar.
Sanszot láttál rá, hogy itt neked leeshet valami, ha jól megvéded a "rendes, egyszerű lányt". Nem lehetett kihagyni..."
"Az nem neked ment. Direkt külön hozzászólásba írtam."
Most ezt még hova magyarázzam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!