Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék az érzésen úrrá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék az érzésen úrrá lenni, és elfordulni a szerelemtől?

Figyelt kérdés

SZERELEM: Átkozott gyötrelem. Felemel az égbe, ledob a mélybe.

Annyira fáj, hogy beleőrülök, mint a drog, nem tudok lemondani róla, minden percben csak ŐŐŐŐŐ. Pedig nincs viszonzás, és el kellene engednem, de nem bírok lemondani róla, Ő nem akar elhagyni, mert kényelmes neki, de csak folyton kihasznál. Kiábrándulási tanácsokat szeretnék!

2011. dec. 1. 10:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Pont ez van velem is, tényleg pont ugyan ez.... a tanácsok amiket kaptam: amint meglátom csókoljam meg, sértegessem mondogassam a hibáit(mintha lenne -.-"), pia + drog(inkább hanyagolnám).

El kell terelni a figyelmedet, hobbi barátok, bulik új lány... ha nem megy aludj!!!

2011. dec. 1. 10:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Talán azt is meg kéne tapasztalnod, hogy milyen egy olyan szerelem ami viszonzásra talál. Mert akkor könnyen ki tudnál ábrándulni a jelenlegi kapcsolatodból! Akkor látnád a különbséget! Felül tudnál kerekedni a megalázottság érzésén és helyre állna az önbizalmad.
2011. dec. 1. 10:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Jó lenne, de a szerelem ritka, ezt az érzést én még senki iránt nem éreztem. Félek, ha eldobom magamtól, akkor nem tudok már mást ennyire szeretni. Sok kapcsolatom volt már, nyugisak szeretet teljesek, de most már tudom egyik sem volt szerelem. Földöntúli boldogság így szeretni valakit, de a világ fájdalma elviselni, hogy nem szeret viszont. Nélküle inkább meghalnék. Nem akarom ezt érezni soha többet!!! De nem tudok ellene tenni.
2011. dec. 1. 12:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor a kérdésedre semmiféle tanács és válasz nem létezik.

Viszont a szakirodalom ír olyan emberekről, akik kifejezetten jól érzik magukat az áldozat szerepébe. Ez ellen meg nem lehet semmit tenni.

Minden játszma addig tart, amíg valamelyik fél ki nem lép belőle, nem szakítja meg a folyamatot.

2011. dec. 1. 12:08
 5/7 anonim ***** válasza:
már ne haragudj, de hülye vagy. az érzés viszonzatlan, ahogy írtad is. szerinted ezt meg kellene tartani. nem is érdekel, hogy milyen az, ha viszonozzák???
2011. dec. 1. 12:22
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen hülye vagyok. És ez nem vicc, ha nem lennék az, már hagytam volna a pic-ába.

Persze, hogy érdekelne, hogy milyen a viszonzott szerelem, de Ő előtte még olyat sem találtam akibe én szerelmes lettem volna, nemhogy viszonzottat. Ez a nagy helyzet, meg az hogy már 35 vagyok, szóval le is húzhatom magam a...

Nem akarom szeretni, hogy el tudjam hagyni!!!!!

Mert így ,hogy szeretem nem tudok nélküle élni.

Ha jó lenne nekem így (vagyis élvezném a szenvedő szerepet), akkor nem keresnék választ a kérdésemre.

Nincs rá gyógyszer.... ez .....

2011. dec. 1. 12:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha a jelenlegi állapot számodra lelki fájdalommal jár, akkor ugyebár az szenvedést okoz. Nem hiába írtam, hogy te ezek szerintem szeretsz szenvedni.

Kiábrándulási és egyéb tanács sem létezik a problémádra mert ehhez saját magadnak kéne ráeszmélni arra, hogy ez az állapot sehová sem fog így vezetni. Ha viszont egyszer megelégeled ezt a jelenlegi állapotot, akkor fog bekövetkezni a belőle való kiábrándulás.

2011. dec. 1. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!