Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért terjed manapság a nőkről annyi rossz, hogy csak ki akarnak használni mindenkit?
,,Mert ez a színtiszta igazság, és nem a nők 70, hanem 100%-ára igaz."
nem lehetsz valami jó fej!!
24n
Mnden pasi beteg aki ezt mondja, engem is csaptak be, sirtam honapokon at, jatekszernek hasznaltak kihasznalva azt, hogy tiszta voltam, fiatal, tapasztalatlan es fulig szerelmes. Mindent megadtam volna a pasinak de o nem ertekelt, becsapott. Ettol fuggetlenul en nem alitom azt, hogy minden pasi egy kreten, mivel tudom, hogy nem igy van mas szoval en egeszseges vagyok pszichikailag.
Ilyeneket mondani, hogy az szamit van e kocsija a pasinak, nyissatok ki a szemeteket vegre konyorgom ti hol eltek. Van olyan sracnak is baratnoje aki kover, olyanak is aki szegeny. Konnyu lenne nekem is azzal vedekezni, hogy azert nincs pasim mert minden pasi egyforma csak kihasznal. De nem igy teszek inkabb megnezem en hol rontottam el, rossz tapasztalatambol tanulok es legkozelebb mas tipusu ferfit valasztok.
Udv.Kamolin
khm,
tehát akkor teljes bizonyossággal kijelenthető,h a
Földön élő nők 100 azaz 100%-a olyan,amilyennek leírtátok!
fantasztikus,h megint van egy kérdés,ahol lehet szidni bennünket!kikérem magamnak,h így minősítsetek minket!
Drágaságaim,az nem fordult még meg a fejetekben,hogy esetleg azért nem tudtok összeszedni egy rendes csajt,mert talán veletek sem stimmel minden??
vannak manapság még olyan csajok,akik vacsival várják a párjukat,hűségesek,megértőek,és még az ágyban is megfelelően aktívak!és nála nem a slusszkulcs meg a tárca számít előnynek!én pl bármilyen hihetetlen ilyen vagyok,persze rossz szokásokkal is megtűzdelve!
úgyhogy nekem ilyen szűklátókörű tizen meg huszonéves fiúcskák ne akarják megmondani a tutit a nőkről!
24n
"Drágaságaim,az nem fordult még meg a fejetekben,hogy esetleg azért nem tudtok összeszedni egy rendes csajt,mert talán veletek sem stimmel minden?? "
Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!