Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasznál a barátom? 20/L
Nem értem az embereket, komolyan.
Ha tudsz segíteni, neked nem probléma néhány száz forint alkalmanként (nem kell gépsonkát venni), ha látod hogy éheznek, még ha részben az ő hibájuk is, képes lennél hagyni?
Megáll az ész. Nem jó érzés, hogy segíthetsz a nyomorultakon? Hogy egy kicsit tovább, jobban élhessenek ebben a kegyetlen világban?
Az előttem íróknak nem kívánom, hogy kerüljenek olyan nyomorult helyzetbe, amikor mindenki elfordul tőlük, és hagyja őket megfagyni és éhen halni.
Milyen ez a világ, és milyenek benne az emberek???
ma 09:32
A segítség elfogadása és az élősködés két külön dolog!
ma 08:36
Ha a barátnőmnek sok pénze lenne akkor sem fogadnám el tőle a pénzt, mert nem élősködhetek én sem másokon! A segítség az segítség, de ha a megsegített semmit sem tesz magáért, csak a kifogásaival ül otthon, az már lehúzás!
A te életed a srác mellett nem lesz boldog. Előbb a pénz fog mindent megkeseríteni utána meg a srác hozzáállása a pénztárcádhoz. Ha már elvárja a pénzbeli segítséget tőled az régen rossz!!!!!!!
Az említett sms-t pedig beszéld meg vele és mondd neki h ez így nem fog menni. Ezen be fog sértődni! Egy nem lehúzós tisztességes ember emiatt mélyen elszégyellné magát!
Inkább hagyd ott!
Vagy mondd h letiltanak a fizudból mert kezességet vállaltál egy családtagodnak amit nem kellett volna és így nem marad pénzed. Ha hozzá mész, ne vigyél pénzt, és kaját is alig. Legyél olyan csóró ő előttük mint ők maguk! Akkor majd elválik h kellesz-e neki a pénzed nélkül. Bár a puncid biztos h kelleni fog neki, de akaszkodj rájuk. Ne adj de hagyd h ők adjanak. Ha a gyerek normális akkor úgy is befogadnak majd, mert a szegény de rendes emberek szükségben is összetartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!