Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most már az a gáz, meg a ciki, ha a barátom nem csak kihasznál, hanem szeret is?
Mindig az a gáz meg a ciki, amit a kérdező annak tart.
Amikor ezt mások teszik/mondják, az előítélet. :D
Aki biztos saját magában, az értékrendjében, az megteheti, hogy magasról tesz az ilyen "trendekre". A tinik általában (kevés kivételtől eltekintve) még NEM ilyenek.
Tehát a helyes válasz: Igen, de KIT ÉRDEKEL??? ;)
1. nem tini vagyok, hanem felnőtt.
2. azért tettem fel a kérdést, mert a mai világban szinte az emberek 50%-a egyéjszakás kalandokat akar, és nem egy normális barátot/barátnőt és szerintük a szerelem már gáz.
3. a kérdés elolvasásakor reméltem, hogy az emberek/ 12-14 évesek, akik főleg ebben a témában tesznek fel naponta kb. 5 oldal kérdést, rájöjjenek, hogy nem egyéjszakás éc-szerző "túrát" kell átélni.
Sajnos azért vagyok hajlamos ilyen ostoba kérdést feltenni, mert ez a világ oda fajult, hogy ez már az emberek többségének tényleg "ciki"-nek számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!