Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megvert a párom. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvert a párom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
1 éve költöztünk össze, nincs senkim rajta kívül.Adjak neki még egy esélyt?
2011. nov. 29. 02:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

figyelj csak!talaltam egy oldalt itt segitseget tudsz kerni barmikor, van telefon szam is amit ingyenesen lehet hivni!!

[link]

2011. nov. 29. 10:46
 22/26 anonim ***** válasza:
66%

Az életkorodból, és a dolog pszichológiájából fakadóan úgysem fogod elhagyni, akárki akármit is mond. Miből gondolom ezt? Abból, hogy próbálod védeni, a tettét kis értékűnek feltűntetni. Példák:

1. "...nincs senkim rajta kívül" - még magadnak is hazudsz, mert nem akarod otthagyni.

2. "Adjak neki még egy esélyt?" - már pusztán a tény, hogy felmerült benned ez a kérdés, és hogy itt feltetted, egyértelműsíti, hogy igazolást vársz tőlünk a megbocsátásra.

3. "Elég féltékeny..." - és ez szerinted magyarázat a tettére?

4. "Nem vészesek a sérüléseim." - gratulálok hozzá...

20 éves vagy, az eddigiekből kiderült, hogy mennyire igényled a durvaságot (bocs, hogy ezt mondom, de te magad is tudod, csak nem vallod be).

Most borítékolom, hogy vagy megbocsátasz neki, vagy elköltözöl egy-két napra, és hagyod, hogy visszanyalja magát hozzád. Pár hétig-hónapig kényeztetni babusgatni fog, aztán egyik nap dühösen jön haza a munkából a párod, te szólsz egy oda nem illőt (ami normális esetben egy teljesen szokványos mondat), ő fogja magát, jól szétveri a fejedet.

Mert gyenge jellem. Mert csak a nála gyengébbeken tud felülkerekedni, nekik tudja megmutatni a dominanciáját. Szánalmas egy hapsi, az biztos.

Annyi de annyi ilyet láttam már, és mindig ugyanaz a végkifejlet. Marad a durva csávónál a nő.

OFF: a 19-es rendőr válaszolónak nagyon igaza van. Elég durva sztorik, de nem meglepőek sajnos.

2011. nov. 29. 12:51
 23/26 anonim ***** válasza:
14%
A pénz számolva, a nő verve jó, van ez a közmondás. Nyugodj bele, hogy a nőket verni kell, ők meg azt szeretik. Szokd meg!!
2011. nov. 29. 12:58
 24/26 anonim ***** válasza:
Tipli, akár az utcára is. Bár nem hiszem, hogy valamelyik barátodéknál ne tudnának helyet szorítani neked.
2011. nov. 29. 13:05
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
így bírtál járni!
2011. nov. 29. 15:13
 26/26 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem is menj el, de igazság szerint nem tudom mit tennék a helyedben.. és örülök, hogy nem vagyok a helyedben...
2011. nov. 30. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!