Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvert a párom. Mit tegyek?
Üss vissza! :P Idióta...
Komolyan, mi vagy te, mazochista, hogy szereted? Ja, persze jó ember ő, csak elver! Zsír...
Ha már eldöntötted, hogy mit teszel (nem hagyod ott), akkor mi a kérdés? Hogy milyen PÓTCSELEKVÉST tehetnél? Feljelentés, bemószerolás a munkahelyén vagy megveretni valakivel... ezek is ilyen pótcselekvések, választhatsz ízlésed szerint, de egyik sem az igazi.
Ott kell hagyni az ilyet, amíg nem késő.
Ja értem, beivott és akkor már mondhat olyat, hogy "egy nő ne emelje fel a hangját". Beszarok. Tudod, ott a gond, hogy a "párod" nem tekint egyenrangúnak.
Az a helyzet, hogy ha engem ütne meg a 45 kilós barátnőm (valszeg nem lenne nagy ütés :P) én úgy otthagynám, mint annak a rendje. Normális embernél nincs olyan, h ha elveszti a fejét megüti a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!