Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvert a párom. Mit tegyek?
A barátod egy igazi f@szkalap. Ivott, na és? Az nem mentség! Nem véletlenül szokták mondani, hogy az alkohol előhozza az ember igazi énjét és olyankor mutatja meg magát, hogy mi is van belül. Te most láthattad, hogy milyen is a barátod valójában, a többi csak máz. Én alkohol hatására sokkal kedvesebb és barátkozósabb leszek, nemhogy erőszakosabb!
22/F
ha megtette egyszer , megteszi többször is:(
nem tudom mennyi idős vagy, de gondolom mint nő egyszer Te is szeretnél gyereket, vagy nem? és szeretnéd, ha a gyereked először azt nézze, hogy apuci beiszik, és megveregeti anyucit, majd apuci beiszik és azért mert éhes a gyerek és sír kettőt, fogja és agyonveri, csak mert piás volt és nem akarta, csak ivott és elborult az agya...
EZT AKAROD??????????????????????
én imádom, az életemnek tartom a mostani páromat. ő jelenti a mindent, a szó szoros értelmében.
de én akkor is amikor az elején leszögeztük a "játékszabályokat" akkor megbeszéltük, hogy egyszer eljár a keze és elfelejthet...
és hiába szakadna meg először a szívem akkor is betartanám a szabályokat, mert tudom, hogy ha megteszi egyszer, megteszi utána is, mert ha elsőre nem hagyod ott, akkor úgy lesz vele, hogy ááá majd vissza jön mert szeret. ennyi. és mindig is meg fogja tenni.
ilyenkor 1et lehet tenni: HAGYD OTT!
akki megüt egy nőt az szánalmasabb mint a melegek....
személy szerint én veszekedni se szeretek senkivel...
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!