Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megvert a párom. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvert a párom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudnám ott hagyni, mert nagyon szeretem. De ez már nem az első alkalom volt, hogy bántott...
2009. nov. 6. 15:39
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Ha bánt de te hagyod,és igy is odáig vagy érte akkor nemcsak hogy hülye vagy,de komplett idióta is...meg akkor már mazoista is bejátszik...
2009. nov. 7. 02:07
 32/36 anonim ***** válasza:
Én 7 éves korom óta így vagyok ezzel állandóan rohangálnom kelt ki a szobából ha veszekdtek és volt hogy elkezdte verni a 98 kilós apám a gyenge anyukámat én meg megpróbáltam visszatolni de nem nagyon jártam sikerrel mert megtépett és felpofozott és én toltam el a másik szobába anyát és nyomtam magam az ajtóhoz hogy bene jöjjön de kivágta az ajtót és szana szét verte anyát ütöttte ahol csak tudta. Aztán ahogy egyre idősebb lettem jobban tudtam védeni anyát és ez így ment éveken keresztül volt hogy anya nem volt itthon mert dolgozott ő meg jól elvert ha nem úgy volt ahogy ő akarta és még máig is velünk van ugyan már nem terrorizál minket és normálisabb de esténkét van hogy eszembe jut hogy anyát hogy verte meg és hogy mikor anya hazajöt a munkahelyéről este kiszált az autójábol és ő meg agyonverte anya meg ordított hogy segítség ezt anya mesélte nekem mert akkor még nem voltam meg nekem ez nagyon nagy lelkitraumát okozott és még most is fáj de ezzel kell élnem nincs mit tenni. 13/L
2009. nov. 7. 11:05
 33/36 anonim ***** válasza:
66%

Látom, a legtöbb válaszadó nagy mindentudóan leidiótázza a kérdezőt... természetesen azok a válaszolók, akik még nem éltek át ilyet, és nem tudják átérezni azt az ördögi kört, amibe egy nő ilyenkor belekerül. Külső szemmel könnyű osztani az észt. Régebben én is így voltam: ha lesz barátom, és megüt, úgy otthagyom, mint...

Aztán volt egy barátom, aki tényleg kezet emelt rám. És nem tudtam otthagyni. Összetett volt az egész, az exemet verte az apja korábban, satöbbi, és hiába mondogatta, hogy nem akar rá hasonlítani, mégis így történt... először még én akartam kirángatni őt a szarból, és nem akartam elhinni, hogy ez egyre durvábbra fordulhat... a harmadik esetnél azonban, bármennyire is megszakadt a szívem (őrülten szerettem), a saját testi épségemet fontosabbnak tartottam, és sikerült kilépnem a kapcsolatból.

Neked is csak ezt tudom tanácsolni. FELEJTSD EL, HOGY SZERETED, és azonnal mentsd magad. Ő már nem fog változni, akkor sem, ha esküdözik rá. Te nem segíthetsz rajta, hogy változzon. Hibás sem vagy, mert mondhat bárki bármit, egy gyenge nőre kezet emelni akkor is gusztustalan, akármivel is "vívja ki." (ha egyáltalán kivívja) Most ne hallgass a szívedre, mert ebben a témában nem szabad. Higgadt fejjel lásd át, hogy ez nagyon veszélyes.

Remélem, segíthettem!

2009. nov. 15. 03:39
 34/36 anonim válasza:
Elsősorban Te magad vagy a hibás, hogy a kapcsolat eddig fajult, hogy megütött téged. Csak azért tudom, mert saját magam is megtapasztaltam a napokban. Hozzá akartam költözni, de már új nője van. Lekéstem. Tíz évig szeretett. Soha nem beszélt meg semmit velem normálisan. Megvert megrugdosott és kidobott ruha nélkül. Egy vadállat. Szeretem. És ennek ellenére vágyom utána. A szerelem az ostoba, nem a nő... Menekülnöm kéne, de lebénultam. Soha nem vertek még meg. Azt hiszem menekülnöm kell és nem visszasóvárogni.
2010. jan. 1. 23:36
 35/36 anonim válasza:
Ha vegyszetr megütött többször is megtörténik... Ez nem sazeretet kérdése _Csak akkor hagyod ha jellemgyenge vagy...
2010. szept. 19. 06:03
 36/36 Itepiaka86 válasza:

Kedves kérdező!

Engem 1szer ütött meg a párom,de akkor annyira,hogy 6 bejelentés érkezett mire kijöttek a rendőrök,és szó szerint félholtra vert! Én azonnal feljelentettem még a kórházban, és a kórház is hivatalból tett feljelentést! Kértem távolságtartási végzést,amit megkaptam, majd ezután következik a súlyos testi sértési perünk, és a maradandó fogyatékosság okozási per!

Természetesen a te dolgod,hogy megvárod amíg ennyire elfajul a dolog, vagy lépsz ... ezt neked kell eldöntened! De ne kérj úgy segítséget, hogy ha már eldöntötted,egyszer s mindenkorra,hogy tűrni szeretnél!!!!

2011. aug. 12. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!