Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvert a párom. Mit tegyek?
Látom, a legtöbb válaszadó nagy mindentudóan leidiótázza a kérdezőt... természetesen azok a válaszolók, akik még nem éltek át ilyet, és nem tudják átérezni azt az ördögi kört, amibe egy nő ilyenkor belekerül. Külső szemmel könnyű osztani az észt. Régebben én is így voltam: ha lesz barátom, és megüt, úgy otthagyom, mint...
Aztán volt egy barátom, aki tényleg kezet emelt rám. És nem tudtam otthagyni. Összetett volt az egész, az exemet verte az apja korábban, satöbbi, és hiába mondogatta, hogy nem akar rá hasonlítani, mégis így történt... először még én akartam kirángatni őt a szarból, és nem akartam elhinni, hogy ez egyre durvábbra fordulhat... a harmadik esetnél azonban, bármennyire is megszakadt a szívem (őrülten szerettem), a saját testi épségemet fontosabbnak tartottam, és sikerült kilépnem a kapcsolatból.
Neked is csak ezt tudom tanácsolni. FELEJTSD EL, HOGY SZERETED, és azonnal mentsd magad. Ő már nem fog változni, akkor sem, ha esküdözik rá. Te nem segíthetsz rajta, hogy változzon. Hibás sem vagy, mert mondhat bárki bármit, egy gyenge nőre kezet emelni akkor is gusztustalan, akármivel is "vívja ki." (ha egyáltalán kivívja) Most ne hallgass a szívedre, mert ebben a témában nem szabad. Higgadt fejjel lásd át, hogy ez nagyon veszélyes.
Remélem, segíthettem!
Kedves kérdező!
Engem 1szer ütött meg a párom,de akkor annyira,hogy 6 bejelentés érkezett mire kijöttek a rendőrök,és szó szerint félholtra vert! Én azonnal feljelentettem még a kórházban, és a kórház is hivatalból tett feljelentést! Kértem távolságtartási végzést,amit megkaptam, majd ezután következik a súlyos testi sértési perünk, és a maradandó fogyatékosság okozási per!
Természetesen a te dolgod,hogy megvárod amíg ennyire elfajul a dolog, vagy lépsz ... ezt neked kell eldöntened! De ne kérj úgy segítséget, hogy ha már eldöntötted,egyszer s mindenkorra,hogy tűrni szeretnél!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!