Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire szeret a párom? Létezik ekkora szerelem ilyen fiatalon?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, párom 19! 7 hónapja avgyunk együtt! Eddig is tudtam h szerelmes meg hogy szeret de azt nem hogy ennyire...( akkor elmesélem a történetet) Neki nagyon tetszik a Voksán Virág..legalábbis nem nagyon tetszik de aztmondta hogy jó nő! és mikor ezt mondta akkor én besértődtem, és mondtam h jó akkor szexelj vele! aztmondja: nem fogom, mert én téged szeretlek! Erre mondom neki, hogy jó de ha ide jönne és aztmondaná h na gyere akkor sem mennél? aztmondja: "Mivel te vagy, ezért soha" ! és ugy láttam, hogy tényleg komolyan mondta, de ez olyna hihetetlen, sosem volt még ilyen barátom! meg éánsem voltam ennyire még sohasem szerelmes! Szerintetek tényleg képes lenne arra, hogy ne csaljon meg ha lehetősége adódna senkivel...? köszi a válaszokat!
2009. máj. 12. 20:38
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Jáá tanulj már meg olvasni:D:D:D 7 hónap volt...amikor a kérdést kiirtam mostmár nemsokára 9 hónaposak leszünk:P
2009. júl. 8. 17:28
 22/25 anonim ***** válasza:
Nem neked írtam, kedves kérdező, hanem ennek a túlpörgött 12 évesnek. Egyébként köszönöm, tudok olvasni.
2009. júl. 8. 18:46
 23/25 A kérdező kommentje:
Akkor viszont elnézést kérek!!!!
2009. júl. 8. 18:56
 24/25 anonim ***** válasza:
Semmi baj :D Sok boldogságot!
2009. júl. 8. 19:20
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!! Amugy neharagudj de van msn-cimed?? elkérhetném, hogy egy kicsit beszélgessünk ott?
2009. júl. 9. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!