Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire szeret a párom? Létezik ekkora szerelem ilyen fiatalon?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, párom 19! 7 hónapja avgyunk együtt! Eddig is tudtam h szerelmes meg hogy szeret de azt nem hogy ennyire...( akkor elmesélem a történetet) Neki nagyon tetszik a Voksán Virág..legalábbis nem nagyon tetszik de aztmondta hogy jó nő! és mikor ezt mondta akkor én besértődtem, és mondtam h jó akkor szexelj vele! aztmondja: nem fogom, mert én téged szeretlek! Erre mondom neki, hogy jó de ha ide jönne és aztmondaná h na gyere akkor sem mennél? aztmondja: "Mivel te vagy, ezért soha" ! és ugy láttam, hogy tényleg komolyan mondta, de ez olyna hihetetlen, sosem volt még ilyen barátom! meg éánsem voltam ennyire még sohasem szerelmes! Szerintetek tényleg képes lenne arra, hogy ne csaljon meg ha lehetősége adódna senkivel...? köszi a válaszokat!
2009. máj. 12. 20:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Jaj, gyerekek tisztában vagytok ti vele hogy egyegészséges libidóju férfi egy nap hány nőre mondja/gondolja hogy "jó nő"?

A barátoddal az égvilágon semmi baj nincs, teljesen úgy viselkedik ahogy a férfiak nagy többsége.

Ez nem feltétlenül jelenti azt hogy a barátod hűtlen lesz.

Az már más kérdés hogy egy intelligens férfi észben tartja hogy a párja előtt nem fog egy másik pipit magasztalni, mert ha szeret akkor nem akar ezzel megbántani, vagy elmérgesíteni a kapcsolatat. Hacsak nem akar szándékosan féltékennyé tenni.

De egy pillanatig se higyjétek hogy egy pasi nem fog megnézni, egy szép nőt vagy nem lesz rá hatással a női báj. Most hogy ez alatt Voksán Virág szilikonbeültetéseit értjük az most tök mellékes, a lényeg az, hogy a pasik ilyenek, ilyenek voltak és ilyenek is lesznek. Addig örüljetek csajok amíg hatással tudtok lenni a pasikra.

Önmagában az hogy a barátod vonzónak talál egy nőt az nem abnormális. Miután férfiból van ez normális. Azért az durvább lenne ha egyszer csak bejelentené, hogy "bocs drágám de meleg vagyok"...

Viszont az valóban bántó ha van egy párom és efféle megnyilvánulásokkal rombolom az önértékelését és mérgezem a kapcsolatot. Hosszú távon ez tényleg rosszra vezet.

De a megoldás nem az hogy bedurcizol mint egy 17 éves tinédzser hanem szépen és komolyan elmondod a barátodnak hogy ez téged zavar, bánt, és ne csinálja mert rosszul esik. Ha ezek után bunkó lesz és tovább áradozik Virágról, akkor mosolyszünet meg helyezd kilátásba a kapcsolat szüneteltetését. Ha szeret akkor be fogja látni hogy ez így nem okés. Ha tudsz benne lelkiismeretfurdalást kelteni emiatt, akkor szeret.

A férfiak bizonyos tulajdonságaikban alapvetően soha nem változnak, ezen te sem tudsz változtatni de igen is képesek hűségre és odaadásra.

Az más kérdés hogy Virág ajkait én is el tudnám képzelni bizonyos testrészeimen.....:)))))

Pasi voltam.

2009. máj. 12. 22:14
 12/25 anonim ***** válasza:

Ja.

És még valami.

"Elméleti megcsalás lehetőségéről" ne folytassatok vitát, mert ez alapvetően egy butaság.

Ez kábé olyam mintha a párom azon veszekedne velem, hogy megcsalnám -e Angelina Joleyval. Ha igen miért, vagy miért nem...

Eh...Tényleg nincs jobb dolgunk?

Úgy értem ha nincs valós problémátok, akkor ne csináljatok magatoknak, mert ez is olyan hólabada amit lehet görgetni, míg egy hülyeségből tényleg igazi veszekedés lesz.

2009. máj. 12. 22:21
 13/25 anonim ***** válasza:
Ez már a nagyon szeretés fokozata? Én azt hittem, ez a természetes...
2009. máj. 13. 07:02
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

Lehetséges :)

Hidd el nekem!

Tudom, hogy hülyén hangzik a történetem, de elmesélem.

12 éves vagyok, barátom 15. 80 km-re lakik tőlem sajnos, és mindig azt mondja nekem, hogy nagyon imád, és soha senkiért nem hagyna el, meg hogy én vagyok a legszebb csaj a világon(hozzáteszem nincs valami szép fejem, sőt 9 napja járunk) .Tegnap este például azt mondta, hogy engem jobban szeret mint a szüleit.Én nagyon romantikus típus vagyok, szeretem ha szeretnek. Az eddigi "pasijaim"-at mindig úgy kellett rávenni, hogy egyáltalán egy csókot adjanak, és annyira jó, ő mindig megfogja a kezem, átölel, megcsókol.Ha bajom van, akkor is őt hívom fel, neki sírom el minden bajom.És nem nevet ki.Más megtette volna.Annyira rossz, hogy messze lakik, de egyik hétvégén én megyek el hozzá, másik hétvégén ő hozzám.

Na csak ennyit akartam.

Sok boldogságot nektek!=)

2009. máj. 13. 11:21
 15/25 anonim ***** válasza:
48%

12 évesen "pasijaid" voltak!?????

Jézusom! Mi van a mostani gyerekeknek a Hello Kitty már uncsi?

Te tudod miről beszélsz, vagy csak jól esik felnőttnek tűnni?

Elég meredeknek tartom hogy 12 évesen a szexuális kalandjaidat boncolgatod. Jesszus...

Komolyan mondom ez ijesztő.

Mondd meg a anyádnak és apádnak hogy gratulálok.

Te meg menjél vissza a 6. osztályba és végezd el a sulit.

Aztán nőjél fel érjél be testileg és leginkább agyilag és lelkiekben, és UTÁNA gyere ilyen fórumokra osztani az észt, te gyerek.

12 éves....

Jézusom.

Apád lennék azt a pofont nem tennéd zsebre amit tőlem ezért kapnál...

Az eszem megáll...

2009. máj. 13. 16:53
 16/25 anonim ***** válasza:
48%

A barátodat meg helyben agyonverném a 15 évével, hogy van pofája és bátorsága gyereklányokkal kezdeni.

Zsebkendő a kis kezébe az kell neki.

2009. máj. 13. 16:59
 17/25 anonim ***** válasza:
Azért én azt nem venném készpénznek, ha valaki 9 nap után ájuldozna, hogy ennél meg annál szeretlek jobban. Ebből is látszik, hogy az ilyen kijelentéseket bárki meg tudja tenni...
2009. máj. 13. 19:43
 18/25 anonim ***** válasza:

már több mint egy hónaposak vagyunk, és nem érdekel senkinek a vélemény

12/L

2009. jún. 7. 14:49
 19/25 anonim ***** válasza:
2hónaposak voltunk 4.én :)
2009. júl. 8. 15:10
 20/25 anonim ***** válasza:
Húúha, mi meg 14 hónaposak 30.-án... De nagyra vagy a két hónapos "kapcsolatoddal".
2009. júl. 8. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!