Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan vegyük észre ha bejövün...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan vegyük észre ha bejövünk egy fiúnak?

Figyelt kérdés
Mármint ha a közelében vagyunk akkor hogy viselkednek??
2011. nov. 26. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
izgatottan, nyugtalanul
2011. nov. 26. 17:31
 2/8 anonim ***** válasza:
sokat néz téged, elpirul
2011. nov. 26. 17:33
 3/8 anonim ***** válasza:
37%
áll a bréje, meg liheg mint a kanos kutya, csorog a nyála....
2011. nov. 26. 18:08
 4/8 anonim válasza:
mosolyog, udvarol(de vadul ;))
2011. nov. 26. 18:54
 5/8 A kérdező kommentje:
De mondjuk ugy hogy totál nemismerjük egymást még köszönőviszonyban semvagyunk akkor milyen jeleket adhat???
2011. nov. 27. 17:28
 6/8 aszomszedneni ***** válasza:
kicsit másképpen mint amikor távolabb vagy tőle . . .
2011. nov. 27. 19:34
 7/8 anonim ***** válasza:
sokat néz, és max elpirul. én pasiként mondom ezt, más különösebb jelet nem adok. jól tudok álcázni :D (sajnos annyira hogy a belső értékeimet is elrejtem magamban, csak kellő ismerettség után mutatom ki) elég ha érzem hogy bejövök a csajnak és onnantól sima ügy. :)
2011. dec. 1. 18:59
 8/8 anonim ***** válasza:

én még ha érzem hogy bejövök egy csajnak akkor is alig merem kimutatni ,mer tartok attól ,hogy áhh biztos csak beképzelem

én kb úgy viselkedem mint egy gyökér xd.. ha rámköszön visszaköszönök, ha odajön az osztálytársaimhoz ,nemám én is dumálnék vele, hanem jó messze megyek tőle, nem akarok beégni, annyira zavarba hoz azzal mikor rámmosolyog..

jah és volt már barátnőm, de ez a csaj annyira vidám egész nap ,hogy nekem ez már sok xdxd

2011. dec. 1. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!