Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 13 éves fiúnak tetszem, én 15 vagyok, és nekem is tetszik. De nem égés az arány? A suliba nem égnénk? Mit tegyek? Mert egyébként meg nagyon bejövünk egymásnak, csak ez az akadály...
titokban... nekem anno bejött :D:D
Máig is titok maradt mindenki azt hiszi nagyon jó barátok voltunk.
-Sajnos már nem vagyunk annyira jó kapcsolatban...sőt szinte már utál...azt hiszi én hagytam el pedig ő hibája volt az egész.
De mára belátom kicsik voltunk és egy jó kis gyerek kori szerelem volt és számomra jó volt.
Ma már más párom van... de ő mindig az emlékeim között lesz és őt szeretem talán a szívem mélyen a legjobban.
Nah ez csak egy tanulság. Titok pöri ha megbízol annyira a fiúban ha meg nem akkor meg eléggé cink nyíltan vállalni.
ne hallgass másra...ha tetszetek egymásnak akkor miért ne??!!:)
15/L
határozottan za, ha annyira zavar hogy megkérdezted az oldalon. egyébként most mindenki azt fogja írni, hogy nem gáz, meg biztos érettebb a koránál stb. stb.
szerintem ha cikizni is fognak emiatt, akkor 2nap után már úgy se lesz izgi a téma, sztem nyugodtan próbáljátok meg.
sztem gáz a dolog, nagyon is, de annyira nem érdekelne engem a dolog,mármint ha az ismerettségi mkörödben lennék, hogy cikizzelek emiatt.
de ettől függetlenül szerintem egy próbát megér
Mert kialakult az a sztereotípia, hogy a férfiak és a nők közti korkülönbség csak a férfi javára dőlhet el. Vagyis az tök természetes, ha egy nő idősebb férfival van együtt, fordítva viszont már nem, sőt. Ez így él a köztudatban.
Én is beállok egyébként a "sorba", én sem járnék fiatalabb pasival :)
Titeket valószínüleg cikizni fognak... (De ilyen korban egyébként akkor is van egy-két "hozzászólás" a suliban, ha két egykorú fiatal jár együtt.)
Vagy jártok titokban (ami nem könnyű), vagy felvállaljátok a dolgot, és nem foglalkoztok az esetleges beszólásokkal.
Viszont van egy olyan lehetőség is, hogy elkezdtek járni, aztán a beszólogatások miatt majd tönkre megy a kapcsolat és szenvedtek mindketten. (Ilyen- olyan okok miatt).
Ti tudjátok, de ha nagyon tetszik, akkor próbáld meg, hogy milyen. Az is lehet, hogy sokáig együtt maradtok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!