Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a baj? Soha nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? Soha nincs szerencsém!

Figyelt kérdés

Féléve szakított velem a barátom a távolság miatt.Félév után néhány hete kezdtem el újra nőnek érezni magam,egy fiú hatására akiről kiderült h van bnője,ám azt mondta h nem akar átverni és hogy beszél a bnőjével,és mindig a jövőről beszélt.De most pár napja nem jelentkezik...mi történhetett?

22/L

2009. máj. 12. 18:51
 1/1 anonim ***** válasza:

hmm szerintem 2 dolog történhetett: vagy most mondta el a lánynak h mi a helyzet (vagy rágódik rajta h hogy mondja el) és időre van szüksége, hogy feldolgozza a szakítást és úgy jöjjön össze veled, vagy rájött h igazából szereti a lányt és nem akarja elhagyni.

de azért azt is jó lenne tudni, ők mióta voltak együtt, ti mióta ismeritek egymást.

azért ha egy hétig nem jelentkezik majd, akkor én rákérdeznék.

2009. máj. 12. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!