Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves szőkésbarna hajú kék szemű, sportos testalkatú srác vagyok. Eddig nem igazán volt szerencsém a szerelemben. Magyarul nem volt kapcsolatom. Vajon miért lehet ez?
Mondjuk antiszociális vagy? Esetleg nem vagy biztos a nemi identitásodban, vagy szimplán bunkó személyiséged van.
Mégis, honnan kéne ezt nekünk tudni? Akartál egyáltalán kapcsolatot, vagy csak most döbbentett rá valami, hogy nincs senkid?
titok, miért?
Nem, sajnálom, épp most vagyok túl egy komoly kapcsolaton, nem szeretnék egy újba kezdeni.
-Nem vagy elég nyitott.
-Nincs kisugárzásod.
-Nagyok az elvárásaid.
-Túlságosan csak a külsőre adsz(magadról is csak a külső tulajdonságokat írtál), lehet hogy elmész egy lelkileg gazdag de nem olyan szép lány mellett/vagy a másik varriáció a szebbeknek Te nem felelsz meg vagy Te találsz bennnük mindig kivetnivalót
L/19
tényleg linkelj képet, ezt így nehéz megmondani,így is csak a külsődről írtál, sztem ebben kéne téged megerősíteni
egyébként vonzónak tartod a lányokat, egyáltalán szeretnél velük kapcsolatot kialakítani??
-Egoizmus
-Lófogak
-WoW Account
-Hiányzó testrész
talán ezek közül valameik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!