Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 22 éves szőkésbarna hajú kék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves szőkésbarna hajú kék szemű, sportos testalkatú srác vagyok. Eddig nem igazán volt szerencsém a szerelemben. Magyarul nem volt kapcsolatom. Vajon miért lehet ez?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 23:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Valszeg nem nézel ki jól. Az minden lánynál kizáró ok, még ha azt is mondja, h neki a belső számít.
2010. dec. 28. 08:21
 12/17 A kérdező kommentje:
Természetesen tettem érte, nem is keveset és tisztában vagyok a nemi identitásommal is. Egy nyitott személyiség vagyok. Szeretek viccelődni, poénkodni. Mindig igyekszem pozitívan gondolkodni. Az egom nem nagy, csak egy egészséges önbizalmam van. Ennyi.
2010. dec. 28. 09:26
 13/17 anonim ***** válasza:

De azt azért vágod, hogy amit eddig leírtál magadról kép, neked kéne a tökéletes pasinak lenned, a "tökéletes pasi" fogalma pedig nem egyeztethető össze a "nem találok párt" fogalmával?

Szóval javaslom, hogy valamelyik ismerősödet kérdezd meg, hátha őszintén fog válaszolni.

2010. dec. 30. 10:45
 14/17 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam azt, hogy egy tökéletes pasi vagyok. Csak azt kérdeztem, hogy vajon mi lehet annak az oka, hogy nem találok magamnak egy lányt, akivel boldog lehetnék! Nálam sokkal csúnyább emberkéknek is van csaja, csak nekem nincs, ez az amit egyszerűen képtelen vagyok felfogni....
2010. dec. 31. 12:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez a problémám...
2011. jan. 2. 21:37
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha higiéniailag rendben vagy, nem vagy ronda, az öltözködésed sem azt sugározza, hogy bármit képes vagy felvenni, stílusérzék nélkül és még magabiztos is vagy, mikor odamész egy csajhoz, akkor esetleg arra tudok tippelni, hogy rossz csajokkal kezdesz.

Azt akkor is lásd be, hogy neten keresztül nincs senki, aki megtudná mondani, hogy miért nincs barátnőd.

2011. jan. 2. 23:41
 17/17 A kérdező kommentje:
,,......hogy rossz csajokkal kezdesz." Igen, ez már nekem is megfordult a fejemben.
2011. jan. 3. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!