Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én mégis mit rontok el? Nekem miért nem jár pasi?
Nem vársz el túl sokat? Nem ítélkezel túl hamar az emberekről? Nem vagy ronda esetleg? (már bocs:D) Nincs valami idegesítő szokásod?
Valamit írhatnál, mert így nehéz belőni. Konkrétan mi nem megy?
Kedves kérdező!
Neked is jár pasi, csak el kell érte menni a Pokol legmélyebb bugyrába. Ha felveszel MSN-re, akkor talán el tudom magyarázni, hogy merre találod a gyorsliftet!
Amúgy egyetértek: ciki 12 évesen kézenfogva mászkálni, és egymás szájába lógni. Ha van szex azért, ha nincs akkor meg azért.
F22
íme a "jelek":
- sokszor bámul rám, de mikor én is ránézek, elkapja a tekintetét
- ha a közelében vagyok frusztrálttá válik
- mikor a haverjaival van, rám sem akar nézni
- múltkor, mikor meccse volt, még a szeme sarkából is engem figyelt játék közben, és be kell vallanom, aznap nem játszott túl jól
- néha, mikor meglát egy pillanatra felvonja a szemöldökét
- mikor ott vagyok a közelben, köhint egyet, majd kihúzza magát, és méltóságteljesen végigvonul
- sokszor, mikor meglát, az orra és a szája közötti bőrterületet kezdi el dörzsölgetni
- az egyik ismerőse rákérdezett arra, tetszem-e neki, de azt mondta nem...viszont, ha ez nem így van, akkor miért néz engem folyamatosan???
-a haverja akárhányszor meglát, elkezd vigyorogni rám, holott nem is ismer, csak látásból
- múltkor, mikor megállt mellettem a srác, a haverja közte és köztem forgatta a fejét állandó jelleggel
Akkor a jelekről:
íme a "jelek":
- sokszor bámul rám, de mikor én is ránézek, elkapja a tekintetét
Az emberek 90%-a így tesz, bárkivel, akire hosszasan ránéz, és nem akarja, hogy az illető azt higyje, hogy bámulják.
- ha a közelében vagyok frusztrálttá válik
Vagy tetszel neki, vagy zavarja a társaságod.
- mikor a haverjaival van, rám sem akar nézni
Ha a haverjaimmal vagyok, én sem nézek másokat.
- múltkor, mikor meccse volt, még a szeme sarkából is engem figyelt játék közben, és be kell vallanom, aznap nem játszott túl jól
Hajajj. Edző biztos örült.
- néha, mikor meglát egy pillanatra felvonja a szemöldökét
"Ez meg mi a szent sz.rt visel?" :D / Vagy esetleg tetszel neki.
- mikor ott vagyok a közelben, köhint egyet, majd kihúzza magát, és méltóságteljesen végigvonul
Így fojtja el a feltörő röhögést. / Nagyfiúnak akar tűnni.
- sokszor, mikor meglát, az orra és a szája közötti bőrterületet kezdi el dörzsölgetni
Viszket neki.
- az egyik ismerőse rákérdezett arra, tetszem-e neki, de azt mondta nem...viszont, ha ez nem így van, akkor miért néz engem folyamatosan???
Érdekes hobbija van.
-a haverja akárhányszor meglát, elkezd vigyorogni rám, holott nem is ismer, csak látásból
A havernak biztos bejössz.
- múltkor, mikor megállt mellettem a srác, a haverja közte és köztem forgatta a fejét állandó jelleggel
Most már egyre biztosabb, hogy a havernak tetszel.
Nézd, ezeket aztán ezerféleképp lehet értelmezni.
Fogod, odamész a gyerőchöz, valami semleges témával leszólítod, és beszélgetésbe elegyedtek. Ha nem kellesz neki perceken belül le fog rázni. Ha viszont igen, kapva kap majd az alkalmon.
Tetszel neki, ezek tipikus tünetek.
Na lássuk csak az eredeti kérdést akkor:
Azt rontod el amit leírtál. Nem adsz esélyt a dolgoknak. 17 évesen még nincs okod ilyen következtetéseket levonnod egyébként.
Nézd, élhetsz félelemben de akkor sosem lesz eredmény, mindent meg kell próbálni. Hívd fel magadra a figyelmét, próbálj meg vele időt együtt tölteni hátha megszánja a kis angyal egy kis bátorsággal és elhív aztán lesz ami lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!