Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatja egy tehetős (gazdag) pasi, hogy nem a pénzéért van vele egy nő?
Miből lehet leszűrni,hogy nem a pénzéért van egy pasival egy nő?Gondolok itt párkapcsolatra sőt házasságra is.
Mindkét nem véleményére kíváncsi vagyok,de a válaszokhoz írjátok oda a nemeteket!
Mondjuk eljátssza, hogy csóró.
20L
nem a mercivel és versacce öltönyben mész
hanem kínai piacos cuccban és egy 15éves kocsival
és nem a villába viszed, hanem a bérelt egyszoba öszkonfortos lakásba
Így van...ahogy az előző írta. ezt így el kell játszani. Simán kiderül!
29N
Ezt nem olyan egyszerű kideríteni. Nincs ilyen irányú tapasztalatom, de azért okoskodom én is egy kicsit.
Van-e munkája az illetőnek, akiről ki szeretnéd deríteni, hogy csak a pénzedért van veled? Mennyi ajándék vásárlását várja el Tőled ill. milyen mértékben járul hozzá a közös költségeitekhez?
Amennyiben a képességeihez képest jól (közepesen) keres és megbecsüli a pénzt, akkor az egy pozitív jel.
Ha nem hagyja, hogy mindent Te vegyél, fontosnak érzi, hogy ő is hozzájáruljon a kiadásaitokhoz, az megint pozitív.
Valójában az egész persze lehet színészkedés is, annak érdekében, hogy feleségül vedd és dúskálhasson a jó dolgokban (rosszabb esetben ezeket megszerezze a válás után).
Házasság előtt egy házassági szerződés felvetése szerintem sok kérdésre választ adhat. Aki igazán szeret, az hajlandó lesz aláírni a szerződést, miszerint válás esetén mindenki csak annyit kap a házasság előtti javakból, amivel beszállt.
31/F
Több dologból..nem kér drága holmikat,ha a másik megkérdezi mit szeretne mondjuk születésnapjára.
vagy nem hívatja meg magát mindenre. És bárhova mennek,nem a hely lényeg neki,hanem a párja. ilyenek..
L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!